Tadı En Güzel Protein Tozu!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan RaJeV
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Tadı en iyi olan?

• Muscletech Nitro-Tech

Votes: 12 6,7%
  • BSN Syntha-6

Votes: 48 26,7%
  • Ultimate Nutrition Prostar %100 Whey Protein

Votes: 9 5,0%
  • Ultimate Nutrition Iso Sensation 93

Votes: 3 1,7%
  • Optimum Whey 100% Whey Gold Standart

Votes: 41 22,8%
  • Weider Premium Whey Protein

Votes: 24 13,3%
  • HARDLINE Whey Protein

Votes: 4 2,2%
  • Muscletech Whey Protein Hardcore

Votes: 4 2,2%
  • Dymatize ISO-100

Votes: 10 5,6%
  • Genrise Whey Protein

Votes: 3 1,7%
  • Optimum Nutrition - Hydro Builder

Votes: 6 3,3%
  • Gaspari Nutrition Myofusion

Votes: 26 14,4%

• Total voters
    180

RaJeV

Üye
Sürekli protein tozlarının içeriği kalitesi hakkında tartışıyoruz. Herkes başka bir markayı övüyor. Bu sefer de tadları hakkında konuşalım. Günde 1,2 bazen 3 öğün ve daha fazla kullananlar oluyor. Tadı güzel olan varsa niye burnumuzu tıkayıp içelim.

Ben 3 farklı protein tozu kullandım.
Nitro-tech çikolata tadı en kötü olandı. Çok ağır ve çok şekerli gibiydi bitirene kadar canım çıktı.
Optimum Gold dobule çikolata çok daha hafif sütlü iken biraz daha iyiydi. Suyla pek güzel olmuyordu.
Iso sensation kurabiyeli gibi ama tadını yine de beğenmedim
Bunların hiç biri milkshake gibi tad vermiyor veren var mıdır acaba?

Unuttuklarım olabilir.
Neli kullandığınızı belirtmeyi unutmayın.
Karşılama yapabilirseniz daha iyi olur :)

Son düzenleme:
Pek fazla ürün denediğim söylenemez.Şu an muscetechin çileklisini kullanıyorum.Tadı , küçükken sırf ilaç içmek için öksürdüğüm bir öksürük şurubunu hatırlatıyor bana.

Syntrax markası ciddi olarak iyi tadlara sahip :)
Hiç duymamıştım mu markayı. Fiyatlarıda pahalıymış :D

Pek fazla ürün denediğim söylenemez.Şu an muscetechin çileklisini kullanıyorum.Tadı , küçükken sırf ilaç içmek için öksürdüğüm bir öksürük şurubunu hatırlatıyor bana.

Muscletech den uzak durmak lazım o zaman :D

Muscletech den uzak durmak lazım o zaman

Demek istediğimi anlatamadım galiba. Küçükken o şurubu içmek için yalandan öksürürdüm ;)

Öyle bir protein tozu yok ilk başlarda fena değil sonraları tadı kötüleşiyor kutunun dibi göründükçe içme zorunluluğu bitiriyor adamı :)

Optimum diyenlere hayretler içerisinde nasıl bir tat algıları olduğunu sormak istiyorum. :D
Tadına kötü diyemem ama; çok hafif. Su içiyormuşsunuz hissi uyandırıyor.
Bu güne kadar, Weider, Optimum, Gaspari, Twinlab, Nanox'un ürünlerini kullandım.
Weider'in Chocolate-Nougat'ını tek geçerim. :)

Vpx , Optimum , Gaspari , Bsn kullandım

optimum tereyaglı gibi his verdi :D

Gaspari guzel

Bsn gaspariyle aynı gibi

Vpx hepsinden guzel gibi geldi ve onemlisi hiç baymadı

Genrise, optimum, bsn kullandım genrise aromasızdı optimumun cappuccino'lusu çok iyiydi ve bsn de çikolatalı başlarda çok güzeldi ama git gide baymaya başladı ve tok karna hiç çekilmiyor ilk içtiğinizde tatlı sonra garip bir şekilde tuzlu gibi oluyor ve boğazda bir yağ hissi bırakıyor..

En iyisi optimum cappucino..

Bu arada hatırlatmakta fayda görüyorum bu konuştuklarımız inşallah sadece muhabbet niteliğinde kalır ve kimsenin seçimini engellemez.. Tada göre protein seçimi bence çok yanlış.. içilebilir, kusturmayacak kadar iyi olan her protein sadece verim açısından karşılaştırılmalıdır.. Yine buna benzer bir konuda nickini unuttuğum bir arkadaş "illaki tat arıyorsanız marketten muzlu, çikolatalı süt filan alın." demişti.. bencede haklı..

Genrise, optimum, bsn kullandım genrise aromasızdı optimumun cappuccino'lusu çok iyiydi ve bsn de çikolatalı başlarda çok güzeldi ama git gide baymaya başladı ve tok karna hiç çekilmiyor ilk içtiğinizde tatlı sonra garip bir şekilde tuzlu gibi oluyor ve boğazda bir yağ hissi bırakıyor..

En iyisi optimum cappucino..

Bu arada hatırlatmakta fayda görüyorum bu konuştuklarımız inşallah sadece muhabbet niteliğinde kalır ve kimsenin seçimini engellemez.. Tada göre protein seçimi bence çok yanlış.. içilebilir, kusturmayacak kadar iyi olan her protein sadece verim açısından karşılaştırılmalıdır.. Yine buna benzer bir konuda nickini unuttuğum bir arkadaş "illaki tat arıyorsanız marketten muzlu, çikolatalı süt filan alın." demişti.. bencede haklı..
Orası kesinlikle öyle ama bazı protein markaları içeriği ve kalite bakımı açısından arasında dağlar kadar fark olduğunu düşünmüyorum. Varsa bile hangisinin üstün olduğunu bilmek çok zor. O yüzden tat seçimi de bi faktör olabilir. :)

Gaspari'nin çikolatası bir harika insanın hoşuna gidiyor sanki çikolata gibi :)

optimum kullanıyorum şimdi çok kapalı bir tadı var notr gibi..

gaspari bağımlılık yapabilir tad konusunda..

Syntha 6 çikolata ve vanilyanın muhteşem bir tadı var, piyasadaki birçok milk shakeden farksız hatta daha da güzel diyebilirim :)

optımum Extreme Milk Chocolate sadece su ıle ıcılebılecek en guzel proteın tozu bence . sadece su ıle sutlu nesquık tadı :D yaptıgım proteın barlarına keklerıne fılanda cok guzel tat verıo . 1 olcek seker yerıne 2 olcek proteın tozu koyuyorum . sekerden daha lezzetlı oluo

Back
Yukarı