Tadım Sarı Tuzlu Leblebi (protein deposu)

karluk

Üye
Tadım Tuzlu leblebi 100 gramında

Enerji değeri (kcal) 391

Protein (g) 20,94

Yağlar toplam (g) 7,22
Doymamış yağ 6,18
Doymuş yağ 1,01

Koleterol (g) 0

Karbonhidrat 60,5

Diyet lif (g) 6,65

Arkadaşlar bu değerleri bi yorumlarmısınız şahsen protein miktarı çok şaşırttı beni.

nohut oldugu için gayet doğal protein oranı ben tuzsuz olanları tercih ediyorum

badem ceviz fındık fıstığın yeri farklı bunun yeri farklı birisi yağlı tohum birisi bakliyat grubuna giriyor...

Başarılıymış :) 30 gr protein tozunda 20-24 gr kadar protein varken 100 gr leblebide yaklaşık 21 gr protein varmış. çıtır çerez niyetine yerken aldığımız protein yanımıza kar kalır, iyimiş :)

yannız 100 gram leblebiyi yemek harbiden zor :) denedim ordan biliyorum gaz yapıyor çok

arkadaşlar, bitkisel proteinle hayvansal proteini birbirine karıştırdınız galiba :) VG cilerin alması gereken proteinin büyük bir yüzdesi hayvansal olmalıdır...

bitkiselleride protein hesabının içine katmalısın hayvansal bitkisel karıştığı zaman vücut tarafından kullanılabilirliği büyük ölçüde artıyor...

arkadaşlar protein kalitesi iyimi peki leblebilerin? bence buda önemli. bilmiyorum nasıl bi protein yapısı var ama soruyorum sadece :)

aslında değil. bitkisel proteinlerin vücut tarafından kullanılması biraz daha az oluyor bildiğim kadarıyla. ama yine de bir alternatif....

yağsız olanını seçmekte fayda var galiba şahsen yağlı olduğu için vücuda ve cilde zararlı arada bir yağsız olanından yemekte fayda var.

Back
Yukarı