Tadım Sarı Tuzlu Leblebi (protein deposu)

Dikkat dikkat...! fazla leblebi kabız yapar ayıktırayım.hyper_

farkettgım bır durum var sureklı bırcok baslıkta bıtkısel proteınelrle ılgılı uyarı yapıyıor bazı arkadaslar yau proteın degılı buda tamm tammamı kullanılmasın ama hıcmı kullanılmıyor bu bıtkısel proteınler bırcok bıtkısel proteın kombıne oldugunda super bır proteın bılesımı ortaya cıakrkekn bole sadec uyarı yapmak ıcın mesaj yazmak cıdden sacma hem burda arkadas alın hayvansal nıyetıne kullanın demıyorkı sadce bu urunde su kadar proteın var dıyor

bende leblebıyı bolca tuketıyorum ogun arlarında falan bence hem cok ucuz hemde oldukca ıyı gaıner ıcıp bosuna para vermektense her ogun arsında 100gr yemek daha mantıklı gelıyor bana ustune de aldıgınız 20kusur gram proteınde cabası

İyiymiş valla bende alıyım bu aralar baya protein alıyom boy uzatmak için:D

gercekten proteın degerı oldukca doyurucuymuş, bunu bılmıyordum :)

ara ögunlerde yenıldıgınde guzel bır proteın kaynagı olabılır, maddı acıdanda uygun olur.

çorumlyum:)

ee normal olarak evimizde asla tükenmeyen bir yemiş tuzsuz sade olanıda var toplam 26 çeşit leblebi var çikolatalısını tavsiye ediyorum bitterli özellikle yemek zor olursa hem onda gaz sorunuda yok ayrıca 100gr leblebiden sonra 1 bardak su için hiç bir sorun olmayacaktır gaz ve bunun gibi:);)

Konuyu yıllar sonra hortlatsam ayıp olur mu ki? Yalnız bu tuzsuz leblebinin mucizevi içeriğini görünce buraya eklemeden edemedim.
Hemen hemen her gün tüketiyorum. Ama bu değerlerin markadan markaya değişmesi çok garibime gitti. Umarım yazdıkları değerler gerçektir.
QPObX3.jpg

Back
Yukarı