Kısaca ne istediğimi belirteyim yardım eden olursa çok minnettar kalıcam, 12 haftalık bir programdaydım ve 8. haftanın sonlarındaydım. Açıkça yazmak gerekirse hiç bir etki görmüyordum kullandığım supplementlerden*. Antreman şeklim ve beslenmem gayet düzgündü fakat bu supplementler* ne libido artışı nede güç artışı yaptı. Haftalık 1.6 gram alıyodum bu supplementten* (kreatin diyelim..) . Normalde 4. hafta artış başlaması gerekiyodu ancak 8 haftanın sonunda bile hiçbir değişiklik olmadı ne vücudumda ne performansımda, bu yüzden kullandığım kreatinin* sahte olduğunu düşündüm ve hastaneye gidip tahlil yaptırdım.
Tahlil sonuçlarım beklediğim gibi (bkz. testesteron seviyesi). Kreatini* aldığım kişiyede çok güveniyodum ve sahte değil diyor hala, bide siz bakabilirmisiniz rica etsem öyle bi ihtimal varmı? Teşekkürler şimdiden iyi forumlar..

Tahlil sonuçlarım beklediğim gibi (bkz. testesteron seviyesi). Kreatini* aldığım kişiyede çok güveniyodum ve sahte değil diyor hala, bide siz bakabilirmisiniz rica etsem öyle bi ihtimal varmı? Teşekkürler şimdiden iyi forumlar..