tolgahan aka
Üye
boy kilo kol göğüs ölçüsü tahmin istiyorum bakalım kim tutturacak
Değerli Üyemiz
Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!
Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle
sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve
yorumlamasını sağlayacaktır.
Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!
Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.
Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi
Boy 179 o zaman öyle söylimboyu yazıp diğerlerini tahmin isteseydin daha iyi olurduama bence o kol 41-42 cm vardır
Herkesin yanılacağını biliyordum fotoğraflarda oynama yok direk çekip attım boy 179 kilo 69kg 76 kollar 40 a yakin veya 40 tir
62 cm kol ben daha görmedim kardeşim reelde de sanal dadaNerde yaptınız o kolları acaba bizide bilgilendirirmisiniz biraz,hic bu kadar büyük kol görmedim
62 cm falan vardır herhalde vay beee ne cevherler var!!!
Kesinlikle karın konusunda haklısınız çalışmıyorum karın yani genel sebebi bu olmalı belki 2 haftada 3 haftada bir kere giriyorum mide hareketlerini kilom 69 bu aradaÖncelikle vücudunuz form da görünüyor bir eksiğiniz yok gibi duruyor fakat biraz daha karın üzerinde çalışsanız daha iyi duracak fakat ben sadece kendi fikrimi ve tavsiyemi belirtiyorum kilonuzda 80 yada üzeri gibi başarılar![]()
aynen bro fitness sağlık bodybuilding benim için ve gerçekten bir ego sporudur bunu kabullenip yapmak en güzeliegonu mu tatmin ediyon kardeş
Kiloya göre değilde görüntüye göre kilo önerisi yapılmalı bence mesela sana bu fotoğrafı gosterip sence kilo almalimiyim deseeydim ne derdinKilonuzun 69 olması beni çok şaşırttı çok hacimli görünüyorsunuz ya da ben tam kavrayamadım 11 kilo fazla söyledim ama tabi boy 179 olunca kiloda hemen hemen dengede duruyor fakat genede siz 5 kilo yağsız kg alın derim![]()