Takviyeye başladıktan 2 ay sonra

Baba boyu 170 Anne boyu 160 kendi boyum 178-181(Unutmuşum)-181
Kilom 67-80-87
Omuz Çevresi 129-132-137
Kol 36-41-43
Quadriceps 55-67-71
Baldır 55-70-73
Bel tamamen rahatken 76-88-82
Kalça çevrem 94-103-107
Kalflarım 38-41-41(Büyümedi ama parçalandı)
Bileğim 31-34-34(Bileğimde büyümedi)
Bench-60kg 2tekrar..... 60kg 15tekrar..... New 140kg 2 tekrar
Squat-100kg 10tekrar..... 120kg 12tekrar..... New Yapmayı bıraktım
Row-40kg-8tekrar..... Row yapmayı bıraktım hissedemiyorum makinede yapıyorum..... 60kilo 15 tekrar..... New Yapmayı bıraktım
Deadlift-70kg 12tekrar.... Deadlift yapmayı bıraktım ....New 220kg 2tekrar

Cinselliğimde sıkıntı yok hatta gelişme oldu
Saçlarımın üstü döküldü sülalemizde kel olmayan bir kişi bile yok zaten dökülcekti
Sesim sürekli detone olmaya başladı
Derim ve kıllarım aşırı sertleşti
Baldırım Gögüslerim Kol başlangıcım Kalçalarımın yan taraflarındaki derimlerim yırtıldı iz var sürekli çatlıyor Çok gergin
Çok uzun sureli etkinlikleri artık yapamıyorum yorgunluk var ama güç etkinliklerinde çok iyiyim
İştahım aşırı var ama yağlarımı eritmeye çalışıyorum gün boyu aç olduğum için enerjisiz kalıyorum arasıra
Nadiren ağır çarpıntı nefes yetmezliği

Baba boyu 170 Anne boyu 160 kendi boyum 178-181(Unutmuşum)-181
Kilom 67-80-87
Omuz Çevresi 129-132-137
Kol 36-41-43
Quadriceps 55-67-71
Baldır 55-70-73
Bel tamamen rahatken 76-88-82
Kalça çevrem 94-103-107
Kalflarım 38-41-41(Büyümedi ama parçalandı)
Bileğim 31-34-34(Bileğimde büyümedi)
Bench-60kg 2tekrar..... 60kg 15tekrar..... New 140kg 2 tekrar
Squat-100kg 10tekrar..... 120kg 12tekrar..... New Yapmayı bıraktım
Row-40kg-8tekrar..... Row yapmayı bıraktım hissedemiyorum makinede yapıyorum..... 60kilo 15 tekrar..... New Yapmayı bıraktım
Deadlift-70kg 12tekrar.... Deadlift yapmayı bıraktım ....New 220kg 2tekrar

Cinselliğimde sıkıntı yok hatta gelişme oldu
Saçlarımın üstü döküldü sülalemizde kel olmayan bir kişi bile yok zaten dökülcekti
Sesim sürekli detone olmaya başladı
Derim ve kıllarım aşırı sertleşti
Baldırım Gögüslerim Kol başlangıcım Kalçalarımın yan taraflarındaki derimlerim yırtıldı iz var sürekli çatlıyor Çok gergin
Çok uzun sureli etkinlikleri artık yapamıyorum yorgunluk var ama güç etkinliklerinde çok iyiyim
İştahım aşırı var ama yağlarımı eritmeye çalışıyorum gün boyu aç olduğum için enerjisiz kalıyorum arasıra
Nadiren ağır çarpıntı nefes yetmezliği

takviyenin bu etkileri yapmaması gerek. kullandıkların neler bir yazar mısın? ona göre bir tavsiyede bulunuruz.

tebrikler ama dikaktler bilinçli olmak lazım bende 70-75 arasındayım 82-84 de kapaklandik mi olat tamamdır kol bacak kalınlaştırmaya çalışıyorum hareketlerini beslenmeni ayrıntılı yazarmısınız please

O nasıl bir genetik 67 kiloyken 36cm kolun ve 129cm omzun mu vardı sen ciddi misin bir yanlışlık olmasın? :D Eğer böyleyse harika.

çok büyük oranda anabolik kokusu alıyorum. bu yan etkiler supplementlerle olmayacağı gibi bu ölçülere bu kiloda olmak ulaşmak imkansız.

tebrikler ama dikaktler bilinçli olmak lazım bende 70-75 arasındayım 82-84 de kapaklandik mi olat tamamdır kol bacak kalınlaştırmaya çalışıyorum hareketlerini beslenmeni ayrıntılı yazarmısınız please
67 kg iken 129 omuz süpersin
Sağ ol[DOUBLEPOST=1538841310][/DOUBLEPOST]
10 yumurta sarıyla 150gr yulaf yiyebildiğim kadar zeytin
aburcubur(jelibon bisküvi dondurma)
okulun yemekhanesinde artakalan yemekler sınırsız 1 whey
300gr tavuk veya et 300gr beyaz pilav bulgur
1 whey aburcubur
300gr tavuk yada et 300gr pilav bulgur
yatmadan önce 6-7 yumurta beyaz tost ekmeği canım ne kadar çekerse hayvan gibi meyve(Şu an mandalinayla ayva)[DOUBLEPOST=1538841381][/DOUBLEPOST]
antrenmanda set veya tekrar bakmıyorum çoğunukla piramit setle rekorum neyse onu kırmaya çalışıyorum yada rekorumu yapıp bitiriyorum yapamazsam pump yapıyorum[DOUBLEPOST=1538841413][/DOUBLEPOST]
O söylediğin ölçülere 60 kg bench 2 tekrar rekoru?
ilk başladığım zamanlardı 4.5 5 ay önce

Son düzenleme:
Sağ ol[DOUBLEPOST=1538841310][/DOUBLEPOST]

10 yumurta sarıyla 150gr yulaf yiyebildiğim kadar zeytin
aburcubur(jelibon bisküvi dondurma)
okulun yemekhanesinde artakalan yemekler sınırsız 1 whey
300gr tavuk veya et 300gr beyaz pilav bulgur
1 whey aburcubur
300gr tavuk yada et 300gr pilav bulgur
yatmadan önce 6-7 yumurta beyaz tost ekmeği canım ne kadar çekerse hayvan gibi meyve(Şu an mandalinayla ayva)[DOUBLEPOST=1538841381][/DOUBLEPOST]
antrenmanda set veya tekrar bakmıyorum çoğunukla piramit setle rekorum neyse onu kırmaya çalışıyorum yada rekorumu yapıp bitiriyorum yapamazsam pump yapıyorum[DOUBLEPOST=1538841413][/DOUBLEPOST]
ilk başladığım zamanlardı 4.5 5 ay önce
ben böyle sağlıksız saçma bir düzen görmedim. dondurma bisküvi jelibondan şeker alıyorsun üstüne 300 gram pilav nedir? diyabete ramak kalmış. benim tavsiyem bir diyetisyene gitmen yönünde. bu arada ben optimum nutrition dan tut multipower a kadar bir sürü marka denedim hiç birinde bir yan etki görmedim. ama bu sağlıksız beslenmeyle gerçekten kötüye gidiyorsun. herşeyin azı karar çoğu zarar.

O dediğin yan etkiler Anabolik Steroit kullandığınızı düşünüyorum.Daha sağlıklı yorum almak istiyorsanız. Kanıt olarak Resim yüklemeniz gerekiyor.

ben böyle sağlıksız saçma bir düzen görmedim. dondurma bisküvi jelibondan şeker alıyorsun üstüne 300 gram pilav nedir? diyabete ramak kalmış. benim tavsiyem bir diyetisyene gitmen yönünde. bu arada ben optimum nutrition dan tut multipower a kadar bir sürü marka denedim hiç birinde bir yan etki görmedim. ama bu sağlıksız beslenmeyle gerçekten kötüye gidiyorsun. herşeyin azı karar çoğu zarar.
Baba sülalemde herkeste şeker tansiyon kolestrol kanser var dedemle ninem kanserden öldü zaten ne yaparsam yapiyim bende diyabet olucam babamda insülin kullanıyor zaten[DOUBLEPOST=1538921674][/DOUBLEPOST]
O dediğin yan etkiler Anabolik Steroit kullandığınızı düşünüyorum.Daha sağlıklı yorum almak istiyorsanız. Kanıt olarak Resim yüklemeniz gerekiyor.
Bir kaç sene sonra yarışma yapıcam o zamana kadar ifşa etmiycem kendimi

Baba sülalemde herkeste şeker tansiyon kolestrol kanser var dedemle ninem kanserden öldü zaten ne yaparsam yapiyim bende diyabet olucam babamda insülin kullanıyor zaten[DOUBLEPOST=1538921674][/DOUBLEPOST]
Bir kaç sene sonra yarışma yapıcam o zamana kadar ifşa etmiycem kendimi
konunun trol amaçlı olduğunu şimdi anladım. bu beslenmeyle steroidlerle sen zaten o müsabakaları görmezsin.

Back
Yukarı