• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

Tam 1 yillik BB'nin Ardindan.

werci

Üye
Ust gogusum olmasi gerektiginden geride onun farkindayim onun haricindeki yorumlarinizi almak isterim..

bacak fotografim yok, acikcasi killi bacaklarimin fotografini koymakta istemem ama soyle soyliyeyim, 225 lbs (102 kg) 8 tekrar. Bugun yaptim hatta..

Eklentiler

• 12agustos.jpg
    12agustos.jpg
    227,8 KB · Görüntüleme: 1.547
Son düzenleme:
gelişim güzel..yağ oranıda çok iyi.
ama forum kuralları gereği zorunlu pozları eklemeniz gerekir..hem tek bir foto üstünden yorum yapmamızda zor olur..
zorunlu pozlar eklenirse daha net olabiliriz..yinede gelişim güzel..tebrikler..
kolay gelsin..

Genel anlamda gelişim gayet hoş, Bir kac eski foto ve zorunlu pozları eklerseniz daha güzel yorumlar yapabiliriz.

Vücut güzel arkadaşların dediği gibi diğer pozları eklerseniz daha kapsamlı yorumlar yapabiliriz.

Eklentiler

• 1-skinny.jpg
    1-skinny.jpg
    35,3 KB · Görüntüleme: 795
  • 2-bulk.jpg
    2-bulk.jpg
    55,9 KB · Görüntüleme: 832
  • 3-current.jpg
    3-current.jpg
    72,2 KB · Görüntüleme: 838
2006'da 16 yasindaydim :D (zaman ne cabuk geciyormus). Her ergen gibi vucut gelistirmeye merak salmistim ama o kadar, 3 aydan sonra birakmistim, taki gecen seneye 22 yasima gelene kadar..

Kanatların alt kısmına biraz daha yüklemeni tavsiye edebilirim. Belinde hafif kum saati görüntüsünü bu sekilde ucgenlige tam anlamıyla kavusturabilirsin.

Kolların iyi görünüyor ama tam anlamıyla bir şey de diyemem. Bir de çift biceps kanat pozu eklerseniz. Daha yardımcı olacak yorumlar alabilirsiniz.

@extremesports %8 yag oranim var suanda bu saatten sonra incelmez, en ince hali yani. Aslinda oblique kaslarini ortaya cikarmaya calisiyorum pek belirgin degiller bence(ki bu belimi kalinlastiracak).
Bu arada 81 cm bel kalin mi ki arkadaslar?

@bbacemi cok haklisin kanatlarin alt kismi yetersiz, bende farkettim onu. Row'lari arttirdim, bu off-sezonda o kismi halledicem umarim.

Cok tesekkurler yorumlar icin..

werci güzel vücudun var, iyi geliş missin. ParZ'ın dediği gibi sırt pozu :)

evet, sirt fotograflarimida sonunda ekledim.. Acikcasi sirt kaslarimin genetik olarak diger kaslarima oranla daha iyi oldugunu dusunuyorum..

Eklentiler

• back1.jpg
    back1.jpg
    179,9 KB · Görüntüleme: 654
  • back2.jpg
    back2.jpg
    116,2 KB · Görüntüleme: 656
vücut gayet hoş duruyor herşey orantılı belini biraz daha inceltirsen daha estetik durabılırsın ama dedıgım gıbı gaye iyi ;)

Gayet iyi ve orantılı bir vücut. Bir kişinin genetik potansiyeline ulaşması için genelde kabaca 4yıl deniyorsa daha 3 yıl kütle kazanma şansınız var. Ki böyle devam ederseniz sonuçlar çok çok iyi olacak gibi duruyor. :)

Gönülden başarılar dilerim.

vucudun çok ıyı durumda bende bende 2 senelık boks egıtımi almıstım yaklasık 1 senedir antreman yapmıyorum vucut gelıstırmeye baslamak ıstıyorum çalısma programını paylasabılırmısın benımle ?

Back
Yukarı