hsd
Üye
tr den alacaksan ultimate iyidir ama yok dışarıdan alacaksan bence 1.celltech (zaten muscle tech ile aynı fabrika)2.üniversal 3. weider zaten weider el değiştirdi weider kardeşler supplament işini devretmişlerdi ve şimdi kullanan bir kaç kişinin söylediğini söylüyorum kalite çok düşmüş diyorlar bunları söyleyenler antrenör vs ben zaten weider in aminosunu ve bir dönem mega mass 4000 kullanmıştım cell tech iyidir ama diğerlerine nazaran pahalıdır bide prolab için iyi diyorlar oda güzel bir marka zaten bunların hepsi ifbb ye sponsor büyük firmalar sorun olmaz nutrimax,all star,multipower, bunlar burada ambalajlanıyor ve açık geliyor kimse tavsiyede etmiyor zaten hiçbir forumda muhabbeti de yapılmıyor ama nedense salondaki hocalar iştahla övüyorlar sırf para kazanmak uğruna bunlar doğru ve iyi şeyler değil almadan önce muhakkak burada bilgi alışverişinde bulunun ve para vermiyoruz neticede ama parayla satın alınmayacak değerli bilgiler paylaşıyoruz birbirimizle supplament vs diğer konular içinde geçerli bu