TaoOfJeetKuneDo ve Karatay Diyeti

Leptin hormonundan maximum yarar sağlamak için yapıyordum.Yarından itibaren 3 öğün yiyeceğim.

Bu arada yediğim bulgur pilavı salçalı galiba,dışarıdan söylüyorum bayağı lezzetli,umarım uygundur.

Yarın idmanlara başlıyorum 10 gün ara vermiştim.Yağ yakıcı ve protein tozunada yarın başlıyorum.

Hadi hayırlısı..

Gündüz de leptini görmek istiyorsan tamam eyv, ama bir şartla daha erken kalkarsın öğününe oturduğunda adam gibi yersin o zaman öğün arasını 5 saat tut burada bir sıkıntı yok!

Ama 11-12 de kalk, gıdım gıdım kuş kadar ye, sonra da öğün arasını 5 saat tut...
Oldu olmadı oruca başla daha iyi :D

Salça öyle çok bir sıkıntı çıkarmaz ;)

Günün son öğünü;

2nt31.jpg

İyi günler..

Selamlar,

Bugün idmanlara başladım.İdman öncesi ve sonrası Protein tozu içtim.İdmandan 20 dk önce hydroxcut 2 tablet kullandım.

Ağır bir idmandı.30 Dk cardio yaptım.

Ardından Göğüs çalıştım (ağır kilolarla)

Karın ve Squat yapıp bitirdim.

İdman sonrası yemek yeme fırsatım 6 saat sonra elime geçti maalesef.

Ondada şunu yedim(19:00);

2pv62.jpg

11 gün sonra ölçü alıncak.Pazar günüde resimler geliyor.

Selamlar,

Diyet ve idmanlar aynı şekilde devam ediyor.Bugün 30 dk cardio + karın + Sırt-Omuz çalıştım.

İdman öncesi Hydroxcut + Protein,idman sonrası protein şeklindeydi supplement kullanımım.

2 öğün beslendim bugün (günlerdir böyle).Göğsümde fena bir basınç var,affedersiniz ağızdan gaz çıkaramıyorum ve rahatsızlık oluyor.Geceleride uyku sorunum var.Çok yorgun olmama rağmen uyuyamıyorum.

Pazar günü resimleri ekliyeceğim.Fakat ölçü alımı 24 Şubatta olacak.

Güç kaybı yaşamadım.İncelme olduğuna inanıyorum.Enerji durumumda orta halli.

Bahsettiğim problemler ile ilgili cevaplarınızı bekliyorum.

Denerim,teşekkürler :)

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 19:34 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 19:04 ----------

Az önce bayağı bir açlık hissettim.En son saat 16:30'da yemek yemiştim ve vücudu yaklaşık 16 saat aç bırakmak istemedim.19:30 gibi 5 dilim salatalık ve Ezine Klasik Peynirinden bir parça yedim.Peynir biraz tuzlu sorun olur mu? Daha doğrusu bu yediğim öğünün negatif bir etkisi olur mu yağ yakımına teşekkürler.

Buyrun :
2qrcm.jpg

Selamlar,

Bugün berbat bir gündü.Okul başladı,dersler inanılmaz ağır ve diyet beni çok zorluyor.

Bugün eve saat 7de geldim ve idmana gidecek zamanım olmadı.Kendimi diyeti bozmamak için çok zorladım ve bozmadım.Diyete aynen devam ediyorum.

Ama motivasyonum 0.Bugün neredeyse hiç karbonhidrat alamadım.Aynı şeyleri tüketmekte gerçekten sıktı.Ama forma girmem lazım bu işin başka çaresi yok.

Cevaplarınız beni mutlu edecektir,teşekkürler

yanlış anlamada agzını tutamayan yada yemek yemeden duramayan insanları bir türlü anlayamıyorum.

ben 3.ayıma girecegim 79 kiloldan 69 kilo'ya düştüm an itibari ile.

yedigim şeyleri saysam 10 çeşidi geçmez.
ve bu 10 şeyi de büyük bir iştahla yiyiyorum..

ve verimini de sporla birlikte alıyorum.

bu yemek olayını cok büyüttügünü düşünüyorum.

Başarılar hocam. Bende karatay diyeti uygulamaya çalışıyorum. Daha öncede bilmeden uyguluyormuşum zaten. 2 ayda aldığım değerler çok iyiydi. Ben olsam yanlız tavuğun derisini yemezdim :) Peynir olarak lor peyniri kullanın bence.
Başarılar dilerim.

yanlış anlamada agzını tutamayan yada yemek yemeden duramayan insanları bir türlü anlayamıyorum.

ben 3.ayıma girecegim 79 kiloldan 69 kilo'ya düştüm an itibari ile.

yedigim şeyleri saysam 10 çeşidi geçmez.
ve bu 10 şeyi de büyük bir iştahla yiyiyorum..

ve verimini de sporla birlikte alıyorum.

bu yemek olayını cok büyüttügünü düşünüyorum.

Sevgili oktayd,

Aileden gelen bir lezzet alışkanlığı var,kendimi bildim bileli karbonhidrat,şeker ile besleniyorum.
Tak diye bırakmak kolay olmuyor.Sonuçta herkesin bünyeside bir degil.

Bir yerde bir yanlış var ki bu beslenme şekline geçtim,düzeltmeye çalışıyorum.

Eskidende nasıl beslendigim yukarıda yazıyor.Ben bunu normale çevirmek istiyorum.

Dün zorluk çektim ki yazdım foruma..Ne hissediyorsam onu yazdım..

Saygılar..

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 08:22 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 08:16 ----------

Başarılar hocam. Bende karatay diyeti uygulamaya çalışıyorum. Daha öncede bilmeden uyguluyormuşum zaten. 2 ayda aldığım değerler çok iyiydi. Ben olsam yanlız tavuğun derisini yemezdim :) Peynir olarak lor peyniri kullanın bence.
Başarılar dilerim.

Teşekkürler.Diyetin ana mantığın sağlıklı yağlar,protein ve yavaş sindirilen rafine olmayan karbonhidratlar.Tavuğun deriside gayet uygundur bu diyete.Peynir içinde istediğimiz tür peyniri tüketebildigimizi sanıyorum.ZeusS boyle söylemişti.

Başarılar..

Back
Yukarı