TaoOfJeetKuneDo ve Karatay Diyeti

Yeni çekilmiş soğuk bir poz:

30htv.jpg

Heyyyttt kolları kest ;)

Eyvallah teşekkür ederim arkadaşlar :)

Ölçü değişimleri ise şöyle;

3 hafta süreçte;

Kol: 39'dan 40'a
Omuz:123'den 128'e
Göğüs:103'den 107'ye
Bel:99'dan 95,5'a 'dır.

guzel gidiyorsun tebrikler

takıldıgın yer olursa konuna yaz göz gezdiriyorum cevaplamaya calısırım

birşey soracam, 3 öğünle besleniyorsun değilmi?

3 öğünde ne kadar protein alabilirsinki. 40 40 40 alsan bunu vücut sindirebilirmi bu tartışılır

günde alman gereken proteini alamıyorsun 3 e bölersek. 6 öğünün tercih edilmemesinin sebebi nedir tam olarak?

Eyvallah teşekkür ederim arkadaşlar :)

Ölçü değişimleri ise şöyle;

3 hafta süreçte;

Kol: 39'dan 40'a
Omuz:123'den 128'e
Göğüs:103'den 107'ye
Bel:99'dan 95,5'a 'dır.

Ölçü değişimi muazzam. Güçte bir azalma var mı yoksa aynı mı? Örneğin benchte diyetten önce girdiğin kiloları kaldırabiliyor musun?

Canan karatay hocanın programlarını izlersen veya kitabını okursan daha iyi anlarsın.

6 öğün beslenince vücut leptini sadece uykuda salgılayabilir. İnsülin direncide diğer bir sebebi tabi.

teşekkürler ben kitabını almayı düşünüyorum zaman bulabilirsem..

ama bu 3 öğünlü beslenme bbcilere göre değil karatay dieti de bbye göre uyarlanmadığına göre

3 öğünde hacim kaybı yaşanabilir. kaldı ki hangi bb sporcusu 3 öğünle definasyon yapmış? bana bunu gösterebilirmisiniz ?

sırf leptin için kas kaybetmek, proteini az almak çok büyük bir risk bence

Ben 3 hatta bazen 2 öğün ile definasyon yapıyorum + ölçülerde artış oluyor.

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 21:13 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 21:09 ----------

Bu arada bench'te diyetten önce 50 şu an 70 kaldırabiliyorum.

teşekkürler ben kitabını almayı düşünüyorum zaman bulabilirsem..

ama bu 3 öğünlü beslenme bbcilere göre değil karatay dieti de bbye göre uyarlanmadığına göre

3 öğünde hacim kaybı yaşanabilir. kaldı ki hangi bb sporcusu 3 öğünle definasyon yapmış? bana bunu gösterebilirmisiniz ?

sırf leptin için kas kaybetmek, proteini az almak çok büyük bir risk bence

Yağ yakımı için en ideal beslenmedir bence.

Kas kaybı da çok az. Konu sahibi arkadaş yağ yakmakla beraber koldan 1 cm almış mesala.

Proteini az aldığımızı kim söyledi acaba?

Ben günlük 120 gr proteini çok rahat alıyorum. Protein tozu kullanmadan.

Yumurta,tavuk,et, süt ürünleri, kuruyemişler,baklagiller bu besinleri yiyerek proteini alabiliriz.

BB ile ugraşan biri olarak ben 3 öğün değil 4 öğün besleniyorum.

Ama yağ yakarkan 3 e indiricem. kh alışkanlığı mı kesicem.

Kh alışkanlığı olmayan vücut kortizol kolay kolay salgılamaz zaten.

Konu off topic olmasın. Sonuçta doğru yolda arkadaşımız.

Tebrik ederim. Diyetinin son halini yazabilir misin ? Ayrıca kaç kilo verdiginizi öğrenebilir miyim

Teşekkürler.

Başlıkta Karatay diyeti yazıyor fakat değil.Karatay'ın prensiplerininde olduğu kendimin düzenlemiş olduğu bir diyeti uyguluyorum şu an.

Hergün meyve,yulaf,pirinç ve makarna,tavuk ve yumurta tüketiyorum.

Fakat bunları belirli miktarlarda tüketiyorum.Örneğin günlük 100 gr pirinç ile lapa yapıyorum.

Basit şeker,ekmek ve hamur işi asla tüketmiyorum.Saat 19:00'dan sonra karbonhidrat yok.

Muz ve elma tüketiyorum meyve olarak fakat muz sadece sabah.

Kilo ölçümü yapmıyorum sadece vücut ölçülerimi alıyorum belirli periyotlarla.

Bel ölçüm 93-94 geliyor.Diyete başladığımda 99 idi.

Prinç , makarna ve yulaf yerine Bulgur tüketmek daha uygun olmaz mı ?
Karatay diyeti zaten normal pek aktif olmyan insanlar ıcın , spor yapanların muhakkak kendıne uyarlaması gerek bu bslneme seklını(Kh arttırımı gibi) .Bunları bn soylemıyorum tabi canlı yayında bir programdada bunları soylemıstır Canan Karatay.

Back
Yukarı