lasthunter
Üye
Selamlar.2 sene ara verdiğim spora yaklaşık 4 ay önce tekrar başladım.Çok yağlandığım için low carb diyeti uyguluyorum.Ancak şöyle bir sorun var,tartıdaki rakam değişmiyor?Günlük 1900 2000 kalori arası besleniyorum, tüm yediklerimi tartıyorum,karbonhidratı 100 gram altında alıyorum nerede yanlış yapıyorum acaba?
Sadece beni sevindiren şey eski pantolonlarıma giriyorum ve salondaki tartıya göre yağ oranım 28den 23e düşmüş.Kaldirdigim agirliklar arttı.Ilk basta yag yakip kas aldigim fikri kafamda oluştu ancak tahmini bazal metabolizma hizima gore 1900 2000 kalori alip da tartıda değişimi gormemem cok zor olmalı bence.Sizin de görüşlerinizi alabilir miyim?
Boyum 197 kilom 101.5 yas 25
Sadece beni sevindiren şey eski pantolonlarıma giriyorum ve salondaki tartıya göre yağ oranım 28den 23e düşmüş.Kaldirdigim agirliklar arttı.Ilk basta yag yakip kas aldigim fikri kafamda oluştu ancak tahmini bazal metabolizma hizima gore 1900 2000 kalori alip da tartıda değişimi gormemem cok zor olmalı bence.Sizin de görüşlerinizi alabilir miyim?
Boyum 197 kilom 101.5 yas 25