TATİLDE KAS KAYBI!!!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan cmrd
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

cmrd

Üye
3 Haftalık tatile gidiyorum da 1 yıldır vg yapıyorum sizce bayagı kas kaybeder miyim beslenmeme dikkat etsem bile? odada şınav , bavulla biceps falan da yapsam arada ne tarz etkili olur?

Beslenmene dikkat edersen sorun olmaz. Hareketsiz kalmamaya ozen goster. Sinav,barfiks ve kendi agirliginla squat hic yoktan iyidir..

cepten takipte

1,1,5 ay ile kas kaybın olmaz,su kaybın olur en fazla..

allaşkına 1 senede ne kazandında ne kaybedecen. bavulla biceps falan.. töbe töbe

allaşkına 1 senede ne kazandında ne kaybedecen. bavulla biceps falan.. töbe töbe
abicim 16 yaşındayım 64 kiloydum 72 kilo oldum %14 yağ oranım var şu an çok zayıftım şimdi yaşıtlarıma göre kollarım bayağı kalın.. yani böyle ezici tavırla falan gelmene gerek yok sonuçta karşımda ronnie coleman yok

iyiya bende o yzüden söylüyorum her spor yapmayan kaslarını kaybetse etraf iskelettor dolar.

Sadece performans düşer günlük HIIT yap klasik şınav mekik çıplak squat vb. hareketleri yap yeterli...
Diğer arakdaşların dediği gibi beslenmene dikkat et tatilde özellikle 3 beyazdan uzakdur şeker,tuz,ekmek (alkol)
Öğünlerini aksatma gerisi gelir zaten :) İyi tatiller..

Not : Ben tatil dönemlerimde gideceğim hotelleri spor salonu olanları tercih edip bu dertten sıyrılıyordum bilgine.

Değerli üyemiz;

Konunuz kilitlenip kapatılmıştır.

Konu kilitleme sebepleri;

- Daha önce benzer bir konu açılmıştır
Lütfen arama yapmadan konu açmayınız.

Link : En Çok Sorulan Sorular ve Cevapları - BodyForumTR Vücut Geliştirme Forumu

BodyForumTR Kullanım Kılavuzu - BodyForumTR Vücut Geliştirme Forumu

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız!
Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı