wolveron bildiğim kadarıyla beslenmene oldukça dikkat ediyordun.Özellikle bitkisel ürünler ve supplement kullanımın oldukça bilinçliydi.Halen aynı şekilde devam ediyor musun ayrıca antrenman programında bi değişiklik söz konusu mu.
Antremanımda bilinen değişikler var..Sadece bu aralar biraz sert başladım o kadar..Bitkisel ürünler yönünden zaten evim aktar gibi oldu..yemeden önce tabağım onları koyup sonra yemeğimi, ..1 kaşık ısırgan otu,1 tatlı kaşığı keten tohumu, 1 kaşık milk thistle(deve dikeni),2-3 tane keçi boynuzu,soya lecitin, diğerlerini karışık zamanda alıyorum.
karbonhidrat 200 gr civarı alıyorum..protein 150 gr yağ ise haftanın 4 günü 15-20 gr kadar.. ama haftanın 3 günü 1 er gün arayla çerezlerle fazla alıyorum..100 er gr şeklin de 1 gün fıstık, bir gün fındık, birgünde badem alıyorum..Bence hormon lar için mükemmel takviyeler..Tabi bu beslenme şekli bende alışkanlık haline geldi istesemde artık pasta börek veya şekerli yiyeceklere hiç yaklaşmıyorum..
Suplementlere ara vermiştim zaten..15 inden sonra yine bir yurt dışı siparişi düşünüyorum..Multivitamin devamlı kullanıyorum..suplemetleri ben daha çok besinlerla almakta zorlandıklarımı seçrek almaya gayret ediyorum..
L-Arginine-L-Ornithine -L-Lycine bu üçlü benim için önemli L-Glutamic Acidin zaten önemini herkes bilir.. L-Isoleucine, L-Leucine, , L-Methionine,l-carnitin, L-Valine gibi, bunlar haricinde komplex amino kullanmıyorum.
.
Bitkisel olarak Epimedium
ve Tribulus favorilerim, bunları komlex olarak içlerin bulunan ürünleri seçiyorum ayrıca içinde Maca,Damiana,yhombie,Ginseng de varsa bitkisel açıdan desteğimde tamamlanmış oluyor..zaten yurt dışında fazlasıyla bu desteklerden bulmak mümkün..