Tatilden sonra cheat meal yapmak mantıklı mı

arda5511

Üye
Arkadşalar merhaba 1 haftalık bir motivasyon arası vermiştim şuan kaldıgım yerden yag yakımı amaçlı antrenmanlarıma devam ediyorum e malum motivasyon için verdigim bir ara da pek kısıtlama yapmadım çikolata ydı dondurmaydı ne bulursam yedim. Şimdi devam ediyorum çalışmaya cheat meal yapmalı mıyım sizce amacım yag oranımı düşürmek suan 16 civarlarında

1 hafta zaten her istediğini yemişsin.Bidaha cheat yapmana gerek yok.Çünkü sonu gelmiyor bu tarz olayların :D .Amaç yağ yakımıysa zaten hiç bulaşma :D

Kardeşim adı üstünde cheat meal yani hile öğün vücudunu şoklayacaksın ama seninki resmen cheat week olmuş 7 gün boyunca vücud şoklanmaski aksine alışır:)) bend e yağ oranımı %7ye düşürmüştüm ama 2 haftada 1 öğün yapıyodum oda genelde pazar günü öğlen pizza dondurma vs canım ne çekerse oluyodu:) bence bidaha 1 hafta ara verme hem diyete geri dönmek istemessin hemde yaptığın diyete yazık olur;)

Sent from my iPhone using Tapatalk

Kardeşim adı üstünde cheat meal yani hile öğün vücudunu şoklayacaksın ama seninki resmen cheat week olmuş 7 gün boyunca vücud şoklanmaski aksine alışır:)) bend e yağ oranımı %7ye düşürmüştüm ama 2 haftada 1 öğün yapıyodum oda genelde pazar günü öğlen pizza dondurma vs canım ne çekerse oluyodu:) bence bidaha 1 hafta ara verme hem diyete geri dönmek istemessin hemde yaptığın diyete yazık olur;)

Sent from my iPhone using Tapatalk
Hocam işin güzel tarafı da bir hafta da eski kiloma dönmüş olmam ve motivasyonumun artması

Back
Yukarı