Tatlı ihtiyacını nasıl karşılamalıyız?

Sarellede 30gr yağ olduğunu biliyorum fakat dayanamıyorum özellikle geceleri yarım ekmeğin içine sürüp yiyorum.. buna bi dur demem lazım hastalık oldu tatlı ihtiyacını nası karşılamam gerek? çikolata vs.

Öncelikle evine o ürünleri sokmamalısın.Gözünün önünde olmazsa aklına da az gelir ya da gelmez.defance04 ün dediği gibi meyve tüketebilirsin.Zaten bir süre almayınca insanın aklına çok fazla bu tarz ürünler de gelmiyor.

Tamam hadı sarelleye karsı koyamıyorsun da nıye yarım ekmekle bırlıkte goturuyorsun!..
Sen en az o sarelle kadar gecenın bır yarısı mıdeye ındırdıgın yarım ekmege odaklan bence.. ;)

hadi yarım ekmeğide geçelim gece yiyorsun bu en kötüsü bence :)
gece karbo almak hem gh yi düşürüyor hemde enerji harcanmadığı için direk yağa dönüşüyor.

5 dk da yediğin yarım ekmek sarelle icin kac saat cardio yapman gerekir bunu düsün yada =)
böyle dyorum ama bende milka görünce dayanamıyorum =)

bitter çikolata ye 30 gr lıkları var ya bu kadar dert yapmayın ayrıca baldır pekmezdir sonuçta tatlı hemde doğal.

evdekilere durumu anlatamıyorum tabii. almayın şöyle şeyler desem de "sen yemiyosun diye bizdemi yemeyelim yani?" diyolar :) yaşım 16. genelde herkes o yaşta yemiyecende ne zaman yicen? ye gitsin.. diyolar sizce ne yapmalıyım.. Meyve de bi yere kadar :(

tatli krizin geldiginde bolca su ic bence birde dislerini fircalamayi dene ustune o zaman insanda yeme istegi kalmiyor ;)

Back
Yukarı