tatlı mısır konserve yararlı mı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan altec
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

altec

Üye
tatlı mısır konserveler satılıyor marketlerde, superfresh, tamek tukaş gibi markaların.

peki yararlı mı tatlı mısır, vücut geliştirme sporuyla ilgilenenler için?
ben tadını çok seviyorum da .günde 100 gr yiyorum
ne olarak geçer bu ? nişasta

100 gr da;
80 kalori, 2.4 protein, 1,4 yağ, 14.4 karbonhidrat varmış

ne yalan söyleyeyim bi ara bende kullanmaktaydım tadıda harikadır. suda yıkayayıp süzdükten sonra yenilmesi harika 3 kutu yerdim. tadı müthiş. fakat konserve olduğu için bırakmış durumdayım.

ee katkısız ise nasıl konserve o halde kaynatıyorlar. bu da enzim öldürü. hadi onu geç metal kutu onuda geç içinde kalan mikroplar için üreme ortamı bir çeşit dünya oluşmuş olur sende yiyince onlar için kıyamet olmuş oluyor. yada yeni bir dünya cennet diyeyim senin için onlara cennettir. fakat midenin salgıladığı hidroklorik asit onları öldürecek .. of topic oldu biraz.

Arkadaşlar konserve mısır alırken menşeine dikkat edin. Yerlisini almaya özen gösterin.

İspanya ve Amerika mahsülü konserve mısırların genetiğiyle oynandığı için faydayla birlikte zarar da getirebilir.

Son düzenleme:
Bu mısır, bizim tertemiz şekerimize bile karıştı. Hem konserveden hem mısırdan uzak duruyorum.

sayın alperen dediğinizi anlamadım bizi bilgilendirebilirnmisiniz.

aa ilk defa duydum mısırdan şeker üretiliyormu. araştırmak lazım peki bu şekeri beyaz şeker olarak piyasayamı sürüyorlar sayın alperen..

konservelere katkı maddesi konmaz..ısıl işlem gördüğü için gerek kalmaz çünkü..ben severek yiyorum antrenmandan sonra..ton balığıyla harika oluyor..

aa ilk defa duydum mısırdan şeker üretiliyormu. araştırmak lazım peki bu şekeri beyaz şeker olarak piyasayamı sürüyorlar sayın alperen..

atakan uslubuna dikkat et,karsinda forum yoneticisi var!!!

atakan_irresistable´isimli üyeden Alıntı
aa ilk defa duydum mısırdan şeker üretiliyormu. araştırmak lazım peki bu şekeri beyaz şeker olarak piyasayamı sürüyorlar sayın alperen..​
atakan uslubuna dikkat et,karsinda forum yoneticisi var!!!

sayın saydam yaznzanlamış değilim. ben sayın alperen e bikmediğim bir durumda soru sordum bunun nresi yanlışsnra kendisi bana aaştrmamı söyledi gerçi bişey bulamadım bede pek üstünde duramdı.. olay bundan ibaret. sizi alamıyorum. belkide bi iletişim sorunuaadık bu olabilir.

Yönetici Düzeltmesi:

Atakan demişki:

Sayın saydam yazını anlamış değilim. Ben sayın alperen'e bilmediğim bir durumu sordum bunun neresi yanlış, sonra kendisi bana araştırmamı söyledi gerçi birşey bulamadım bende pek üstüne düşmedim. Olay bundan ibaret, sizi anlayamıyorum. Belki bir iletişim sorunu yaşadık bu olabilir.

Atakan, yazdıklarınızı bu şekilde düzelttim. Mesaj yazarken anlaşılır ve Türkçemize uygun yazarsanız iyi olacak.

Benle ilgili olan konuya gelince, gereken uyarı yöneticimiz tarafından yapılmış ve anlaşılmayacak birşey yoktur.

İyi forumlar...

Son düzenleyen: Moderatör:
özür dilerim saydam bundan sonra daha düzgün ve yavaş yazacağım logitech kablosuz klavyem biraz sert olduğundan tuşlar birbirine temas etmekte ve yazım anlaşılmaz oluyor. göndermeden önce cümle anlamı ve imla kurallarına dikkat edeceğim.

bende çok severim ama uzak durmaya çalışıyorum nişasta yağ ve şekerden dolayı .... ayrıca bana düşmez ama bu foruma hatalı bi yazı yazıldığını düşünmüyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı