hımm sağolama sanırım türkiyede satılmıyorbu ürün .... birde aklıma gelmişken şu suya dağılsın diyefalan soya lesitini kulanıyorlarya oda olmasa tadından yenmezkullanmadım ama aromasız olarak şuana kadar dikkatimi çeken tek ürün oldu ****** ProPerformance WHEY PROTEIN - UNFLAVORED
o duruma sinir oluyorum görende kaslı bir adam deği l6-7 yaşında çocuklar sanır yok tadı şöyle yok tadı böyle iç onu tatsız çok çikolata yemek istiyosan diyabet çikolatayıda arkasından yersin hiçmi çikolata yemedin yani. çok enteresan geliyor bana yorumları okurken. bildiğin çocuklar için neskuik olmuş. hayır yapılan sporlada tezat geliyor kas testesteron falan.[DOUBLEPOST=1401725719][/DOUBLEPOST]Önceden böyleydi zehir gibi tadı vardı şimdi protein oranından çok tadı önemseniyor desem yeridir![]()
bekliyorum güzel sonuçlar çıkartalımda en azından ek besin alalım derken tatalandırıcılara soyaya mecbur kalmayalım.Aslında çok markanın var. NOW, scitech, te var diye hatırlıyorum da fiyatları yüksek biraz. Buradan firwall lar yüzünden internet girişim kısıtlı. Eve dönünce bakarım. Tabi ozamana kadar yazmazlarsa hepsini![]()
biliyorum bu ürünü incelemiştim ama bid etürk markası fiyat çok uçuk değmez.
eskidendi şu anda içinde tatlandırıcı katıyorlar.bir kac tane urunde gormustum ama aklimda turk markasi olan genrise protein tozlari var sitesine girip inceleyebilirsin.
orada sporcular için uygun değildir diyor biraz altı okumanı tavsiyeederimArkaslar bu ham protein tozunu bende bi ara arastirdim hammdler. Com da vardi 25kg %80deminalirze diyordu.muhtemelen iceriginden bazi inorganik bilesikleri alinmistir.bir arkadas bunlarda asiri laktoz oldugunu yazmis.eger bu konuda bilgilendirecek biri varsa iyi olur yoksa neden 2kg toza 150 200 verelim 100liraya 25kg varken demi
Oku !Okumazsan Oku yersin!!
forumda alfasol whey urununu kullanan varmi kiŞurada 1 kiloluk satılanı var ve %80 protein oranıyla gayet iyi.