Blackice
Üye
Spora başlayalı 2 ay 3 hafta oldu. arada aksaklıklar oldu tabi 2-3 hafta 1 kere falan gidebildim bazen derslerden falan dolayı.
Ama bu gelişim beni hiç tatmin etmedi. 3 ayda daha çok gelişirim diye bekliyordum. fotoğraflara bakınca neredeyse hiç gelişme yok
53 kilo başladım şuan 59 kiloyum. 2 ay hardline pro gainer 1 ay da ultimate nutrition serios mass kullandım ve devam ediyorum.
çok iyi beslenemiyorum ve hayatım bir hayli düzensiz. bu sebeplerden tatmin edici gelişme yaşamadığımı düşünüyorum.
fotoları yanyana koyunca yine bir kaç şey çıkıyor ama anca dikkatlice bakınca:S
bir de belimde simetri bozukluğu var doğuştan. onu da farkedersiniz fotoğraflardan heralde. siz söylemeden ben söylim dedim farkındayım yani
ben bir de sizin yorum ve tavsiyelerinizi almak istedim.
teşekkür ederim.
ölçüleri ve programımı da yazayım;
başlamadan alınan ölçülerle 2. ayda alınan ölçüler. 3. ayın ölçüleri haftaya alınıcak.
omuz 104 108 110
göğüs 84 86 90
kol 23 26 27
bel 69 70 72
bacak 44 46 47
programım da haftada 2 gün kol omuz arka kol
haftada 2 gün de göğüs kanat ve bacak şeklinde.
teşekkürler.
mayolu olanlar eski hallerim bu arada belli de söyleyeyim dedim yine
Ama bu gelişim beni hiç tatmin etmedi. 3 ayda daha çok gelişirim diye bekliyordum. fotoğraflara bakınca neredeyse hiç gelişme yok

53 kilo başladım şuan 59 kiloyum. 2 ay hardline pro gainer 1 ay da ultimate nutrition serios mass kullandım ve devam ediyorum.
çok iyi beslenemiyorum ve hayatım bir hayli düzensiz. bu sebeplerden tatmin edici gelişme yaşamadığımı düşünüyorum.
fotoları yanyana koyunca yine bir kaç şey çıkıyor ama anca dikkatlice bakınca:S
bir de belimde simetri bozukluğu var doğuştan. onu da farkedersiniz fotoğraflardan heralde. siz söylemeden ben söylim dedim farkındayım yani

ben bir de sizin yorum ve tavsiyelerinizi almak istedim.
teşekkür ederim.
ölçüleri ve programımı da yazayım;
başlamadan alınan ölçülerle 2. ayda alınan ölçüler. 3. ayın ölçüleri haftaya alınıcak.
omuz 104 108 110
göğüs 84 86 90
kol 23 26 27
bel 69 70 72
bacak 44 46 47
programım da haftada 2 gün kol omuz arka kol
haftada 2 gün de göğüs kanat ve bacak şeklinde.
teşekkürler.
mayolu olanlar eski hallerim bu arada belli de söyleyeyim dedim yine