yalnıztilki
Üye
Merhaba arkadaşlar ben bundan yaklaşık on yıl önce 20 li yaşlarımın başında bir yıl bb ile uğraştım sonra araya askerlik girdi işgüç derken bu spora fazla vakit ayıramadım şu an 30 yaşındayım ve tekrar başlama kararı aldım şu an için zaman sorunum olduğu için evde yapmayı düşünüyorum antremanları resimerdede gördüğünüz gibi vücudum baya bi yağlı özellikle karın ve bel bölgesi
benim sizden ricam nasıl bi antreman programı hazırlamalıyım hedefim hacimli bi vücut değil deri ile kas arasındaki yağları eritmek bunun için formunuzu incelediğim kadarıyla yağ yakımı için sadece antreman yetmez iyi bir diyet programınada ihtiyacım var bana iyi bi diyet ve antreman programı önerirseniz çok sevinirim
Ben beden gücüyle çalışan birisiyim mesleğim elektrik tesisatçılığı genelde inşaatlarda çalışırım önereceyiniz programın dozunu ve şiddetini bunu göz önünde bulundurarak yazarsanız sevinirim
Ayrıca yağ yakıcı ürünler kullanmam gerekiyorsa bunuda söyleyebilirsiniz
öneri ve yardımlarınız için şimdiden teşekkür ediyorum
benim sizden ricam nasıl bi antreman programı hazırlamalıyım hedefim hacimli bi vücut değil deri ile kas arasındaki yağları eritmek bunun için formunuzu incelediğim kadarıyla yağ yakımı için sadece antreman yetmez iyi bir diyet programınada ihtiyacım var bana iyi bi diyet ve antreman programı önerirseniz çok sevinirim
Ben beden gücüyle çalışan birisiyim mesleğim elektrik tesisatçılığı genelde inşaatlarda çalışırım önereceyiniz programın dozunu ve şiddetini bunu göz önünde bulundurarak yazarsanız sevinirim
Ayrıca yağ yakıcı ürünler kullanmam gerekiyorsa bunuda söyleyebilirsiniz
öneri ve yardımlarınız için şimdiden teşekkür ediyorum