Bu dediğine bir kaynağın var mı diye sormaya korkuyorum. Forumun yeni trolüsün sanırım hayırlı olsun.Fullbody ile kas felan yapamazsın. 5 gün tek bölge gir
Tahmin ettiğim gibi çıktınVucut geliştirme bilim kaynak makale işi değildir. Tecrübe işidir. Ülkemizin önde gelen bütün sporcular, naturel olsun olmasın herkese kısa sert ağır tek bolge 5 günlük antrenman önerir. Dikkat edersen boyle bilimmmis makaleymis deneymis fullbodymis vs takılan bilim adami tayfasının hicbirinde vucut yok. Fazla kas kütlesi istemiyorum genel sağlık için yapıyorum derseniz ona lafım sözüm yok ancak kas yapacaksiniz durum böyle. Yabanci özentiligini vs bırakip bakin ülkemizdeki demir başlar ne diyor. Boyle bilim ivir tiviri bos muhabbetlerle boşa kürek çekersiniz.
Hocam asıl sormak istediğim kolları pas gecebilrmiyimUpright yerine military yada overhead press koysan temel fullbody olur çokta güzel olur benceupright row biraz sıkıntılı bir hareket çünkü. İnce ayrıntıları var, dikkat edilmediğinde omuz sakatlığına davetiye çıkarıyor. Gerçi her harekette dikkat şart ama genelde çok tavsiye edilmeyen bir hareket
Moto G (4) cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Pas geçme ama çokta üzerinde durmaya gerek yok bence. Çünkü gösteriş dışında bir fonksiyonu(ana hareketlere etkisi tabi ki var ama konu o değil) yok. Bir gün biceps bir gün triceps ekleyebilirsin, antreman sonu süperset yapıp hızlıca geçebilirsin. Tamamen o an ki hissiyata göre asistan amaçlı düşün. Zaten compound hareketler yapıyorsun ve yüksek çalışma hacmi var.Hocam asıl sormak istediğim kolları pas gecebilrmiyim