ivrin
Üye
Selamlar,
Boyum 1.65cm, şu anki kilom 49-48 arası gidip geliyor. Yazın 45kg'ydum ve tam bana uyan şekli-şemali elde etmiştim ama günlük 1100cal ya oluyordu ya olmuyordu. Çoğunlukla aç gezip çok fazla hareket etmiştim, sonra kan hapı kullanmak zorunda kaldım iştahım aşırı derecede açıldı ve durduramadım, özellikle geceleri çok fazla yemek yer oldum. Bir ara abur-cubura sarmıştım geceleri ama öyle böyle değil, cipsler paket paket çikolatalar, bisküviler... Şimdi biraz dizginledim ama bu defa da akşam yemeğinde doymak bilmez oldum bir de üstüne bir dilim kek ya da kabak tatlısı yer oldum. Anlıycağınız yazın abuk sabuk beslenmem ve kan hapları sistemimi çökertti
Bunu bir nebze kontrol edebilmek için her gün, işe gidip gelmedeki yürüyüşleri çıkarsak (zaten toplasan 5000 adım falan anca eder) 30dk eliptik bisiklet + 30dk yürüyüş yapıp 480cal civarı harcıyıyorum. Ama fark ettim ki her gün cardio yapınca daha fazla acıkıyorum ve kendimi yemek yerken temelli durduramıyorum. Geceleri de çok erken yatamıyorum (3 gibi anca uyuyabiliyorum), geç saatlere kadar çalışmam gerekiyor ve sabah da erken kalkıyorum 8:30 gibi. Anlıycağınız battı balık yan gider modundayım
Ama düzeltmek istiyorum, kilo alımı/verimi olayından ziyade aşırı yememi nasıl dengeleyebilirim? Bu konuda çok acil tavsiyelerinize ihtiyacım var.
Boyum 1.65cm, şu anki kilom 49-48 arası gidip geliyor. Yazın 45kg'ydum ve tam bana uyan şekli-şemali elde etmiştim ama günlük 1100cal ya oluyordu ya olmuyordu. Çoğunlukla aç gezip çok fazla hareket etmiştim, sonra kan hapı kullanmak zorunda kaldım iştahım aşırı derecede açıldı ve durduramadım, özellikle geceleri çok fazla yemek yer oldum. Bir ara abur-cubura sarmıştım geceleri ama öyle böyle değil, cipsler paket paket çikolatalar, bisküviler... Şimdi biraz dizginledim ama bu defa da akşam yemeğinde doymak bilmez oldum bir de üstüne bir dilim kek ya da kabak tatlısı yer oldum. Anlıycağınız yazın abuk sabuk beslenmem ve kan hapları sistemimi çökertti