• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

Tavsiyeye İhtiyacım Var

bu işler ince işler bana pek düşmez ama vücuduna bakılıcak olursa daha pek body yapmış sayılmazsın uzun zamandır,yani neden steroid'e baş vurdunki kilo aldırıcılar kompleksler varken,yada iyi beslenmeler varken daha cok erken hatta hiç gerek yok..Bence derhal kes derim..Git UNIVERSAL Gainfast al makarna pilav tavuk ye..3 ay sora aradaki farkı gör..Sen sanırım kilo almak istiyorsun vücutla birlikte.ßenden ßu kadar üstadlara bırakıyorum sözümü.Teşekkürler..

omer41 dedi:
bu işler ince işler bana pek düşmez ama vücuduna bakılıcak olursa daha pek body yapmış sayılmazsın uzun zamandır,yani neden steroid'e baş vurdunki kilo aldırıcılar kompleksler varken,yada iyi beslenmeler varken daha cok erken hatta hiç gerek yok..Bence derhal kes derim..Git UNIVERSAL Gainfast al makarna pilav tavuk ye..3 ay sora aradaki farkı gör..Sen sanırım kilo almak istiyorsun vücutla birlikte.ßenden ßu kadar üstadlara bırakıyorum sözümü.Teşekkürler..

Yani, daha yenisin belli, niye steroid alırsınki?! Vücut limitlerini zorlasın, o zaman kullanırsın oda çok istersen. Şu an steroid hariç herşeye ihtiyacın var 8)

dostum steroidlik bi durumun yok gibi gözüküyor herkesin dediği gibi doğal yollarla en az bi 5 kilo daha kas yapkendini daha iyi hissedersin vücudun zaten atletik şekilli ve yağsız,çoğu kişiye göre avantajlısın. ne zamandır bb yapıyosun boyun kilon kaç bunları yazarsan üstatlar sana daha çok yardımcı olabilir iyi çalışmalar..

1. Vucudun Ilac almaya hazir degil.

2. Haftada 1 primoyla hic bir sonuc alamazsin.

3. Ilaclari unut beslenmeye bak.

Lovereros merhaba

Sana primo almanı kim önerdi? calıstıgın salondaki hocadan filan mı aldın bu tawsiyeyi?
Arkadaslar zaten denecek herseyi soylemis...

Saygılar

sustanon 250 vurun bence eczanede bulabılırsın ama abartmadan yanı haftada 1 tane b ve c vıtamınlerınıde eksık etme daha guzel sonuc alırsın

starspor dedi:
sustanon 250 vurun bence eczanede bulabılırsın ama abartmadan yanı haftada 1 tane b ve c vıtamınlerınıde eksık etme daha guzel sonuc alırsın

biz ne diyoruz sen ne tavsiye ediyorsun cocuga.daha yeni baslamıs görmüyormusun.sende yeni basladın heralde bu spora

dostum 8)

starspor dedi:
sustanon 250 tavsiye etmekle kelli felli bir zenci tavsiye et daha iyi olur.ikiside şu an için çok alakasız .ama ikisinin etkiside adamı sarsar doğrusu.gerçi msj bayağı bir eski ama genede ulu orta böle saçma bir tavsiye de olmaz yani.

fırat 26 dedi:
starspor dedi:

biz ne diyoruz sen ne tavsiye ediyorsun cocuga.daha yeni baslamıs görmüyormusun.sende yeni basladın heralde bu spora

dostum

evet yenı basladım spora 1997 beri ben gerceklerı yazıyorum kurufasulye pilavla olmaz bu işler arkadaslar

kim dedi:
starspor dedi:
sustanon 250 tavsiye etmekle kelli felli bir zenci tavsiye et daha iyi olur.ikiside şu an için çok alakasız .ama ikisinin etkiside adamı sarsar doğrusu.gerçi msj bayağı bir eski ama genede ulu orta böle saçma bir tavsiye de olmaz yani.

ne demek istedigini gercekten anlamadım zenci nerden cıktı yane zencısı ya

SELAMLAR BUNA BIRDE BEN CEWAP YAZMAK ISTEDIM ŞUANA KADAR Bİ KAÇ CEWAP GÜZEL YAPI AMA GERİ KALANLARI ANLAYAMIYORUM BİRBİRİNİZE LAF SOKMAKTAN BAŞKA BİŞİ BİLMİYORSUNUZ GENÇ ARKADAS GELMİŞ YARDIM İSTİYOR SİZ TARTIŞIYORSUNUZ LÜTFEN BU İŞE MOLA VERİNARKADASI BİLGİLENDİRELİM

omer41,sarc4stic,flexor,johnnyr5,Despo,Pump Forever BU ARKADAŞLAR ÇOK DOĞRU SÖYLÜYORLAR lovereros

SEN EN BAŞTA BESLENMENDEN İDMANINDAN Bİ BAHSET UNUT STEROIDLERI ŞUANDA YAPTIGIN SUNİ OLUCAK SENIN ICIN STEROID I KESTIGIN ANDA ESKI HALINDEN DAHA BETER OLUCAKSIN ONUN ICIN KULLANMA

HE YOK ABİCİM BEN BOZDUM KAFAYI BEN YAPICAM DİYORSANDA EYWALLAH AMA ŞAHSEN BU KONU HAKKINDA YORUM YAPMAK İSTEMEM ARKADAŞLARDA KATILIYORSDUR HERALDE BANA omer41,sarc4stic,flexor,johnnyr5,Despo,Pump Forever

mucteba dedi:
evet yenı basladım spora 1997 beri ben gerceklerı yazıyorum kurufasulye pilavla olmaz bu işler arkadaslar
desene 97 den beri senin gerçeklerlerinle baya bir can yaktın o zaman.

ne yaparsın hayat bu ınsana bazen gerceklerı gosserıyo bu gercekler can yakıyo dedigim gibi baska olmazzzzzzzz :badgrin:

GÖRKEM GÜRSOY dedi:
SELAMLAR BUNA BIRDE BEN CEWAP YAZMAK ISTEDIM ŞUANA KADAR Bİ KAÇ CEWAP GÜZEL YAPI AMA GERİ KALANLARI ANLAYAMIYORUM BİRBİRİNİZE LAF SOKMAKTAN BAŞKA BİŞİ BİLMİYORSUNUZ GENÇ ARKADAS GELMİŞ YARDIM İSTİYOR SİZ TARTIŞIYORSUNUZ LÜTFEN BU İŞE MOLA VERİNARKADASI BİLGİLENDİRELİM

omer41,sarc4stic,flexor,johnnyr5,Despo,Pump Forever BU ARKADAŞLAR ÇOK DOĞRU SÖYLÜYORLAR lovereros

SEN EN BAŞTA BESLENMENDEN İDMANINDAN Bİ BAHSET UNUT STEROIDLERI ŞUANDA YAPTIGIN SUNİ OLUCAK SENIN ICIN STEROID I KESTIGIN ANDA ESKI HALINDEN DAHA BETER OLUCAKSIN ONUN ICIN KULLANMA

HE YOK ABİCİM BEN BOZDUM KAFAYI BEN YAPICAM DİYORSANDA EYWALLAH AMA ŞAHSEN BU KONU HAKKINDA YORUM YAPMAK İSTEMEM ARKADAŞLARDA KATILIYORSDUR HERALDE BANA omer41,sarc4stic,flexor,johnnyr5,Despo,Pump Forever

tamam görkem soyledıklerıne katılıyorum ama eleman saten vurunuyo bunu bencede beslenme ve atremanına yogunluk vermesı daha guzel ama bende vurunmusken ıyı bısey vırunsun demıstım.sevgiler

GÖRKEM GÜRSOY dedi:

GALİBA bazen kendimizi tanıyamıyoruz hala arayış içindayiz gerçekleri görmekyerine gerçek olmayanların peşine düşüyoruz oysaki ben bu sporun ve kültürün tr de oturması için elimden geleni yaptığım halde birileri hala gerçeklerden korkuyor

Back
Yukarı