Tavuk etini yiyemiyorum

NORTHS

Üye
Merhaba arkadaşlar bu sporu aralıklarla 6 aydır salonda yaptım ve hala devam ediyorum boyum 1.82 kilom 76 whey protein,glutamin ve creatin kullanıyorum ama tek sorunum yumurta ve tavuk eti yiyememem genel olarak iştahım kapalı sizce nasıl bu sorunu aşabilirim birçok tarif ve yöntem denedim ama başaramadım

Emin ol kimse o yumurtanın beyazını her gün yemekten zevk almıyor yada o tavugu tuzsuz yagsız sadece tavada kuru kuru pişirmeyi severek yemiyor
hedeflerine ulaşmak istiyorsan yigeceksin yok canım istemiyor midem kaldırmıyor gibi bi lüksün yok !

Arkadaşlar sadece yemeyi kolaylaştırıcak çözümler arıyorum yememek isteseydim bu spor ile uğraşmazdım benim sorunum iştah ile ilgili fastfooda karşıda böyleyim

Baharatlar... baharatları kullan, köri özellikle çok iyi gidiyor tavuğa.. tavukları kuşbaşı kesip, köri, kırmızı biber, kekik, tuz, karabiber ve biraz soya sosu veya sirke ile geceden buzdolabında dinlendir, tüketeceğin zaman yapışmaz tavada hafif zeytinyağında kızarana kadar pişir.. lezzet konusunu bu şekilde atlatabilirsin. iştah konusuna gelince, spordan önce tüketebildiğin protein kaynaklarını tüket, spordan sonra zorlandıklarını tüket, çünkü spordan sonra normale göre bi nebze de olsa daha iştahlı olursun.

Baharatlar... baharatları kullan, köri özellikle çok iyi gidiyor tavuğa.. tavukları kuşbaşı kesip, köri, kırmızı biber, kekik, tuz, karabiber ve biraz soya sosu veya sirke ile geceden buzdolabında dinlendir, tüketeceğin zaman yapışmaz tavada hafif zeytinyağında kızarana kadar pişir.. lezzet konusunu bu şekilde atlatabilirsin. iştah konusuna gelince, spordan önce tüketebildiğin protein kaynaklarını tüket, spordan sonra zorlandıklarını tüket, çünkü spordan sonra normale göre bi nebze de olsa daha iştahlı olursun.
Teşekkürler spordan sonra yemek daha mantıklı haklısınız önerdiğiniz tarifide denicem

bak şimdi fırın varsa tavukları bıraz ınce kes mesela yarım kılo tavuku 5 parcaya bol 5 6 tane patetes al onllarıda dılımle buyuk bir sekilde cok az bır zeytın yagını cay bardagına bosalt bırada salca koy karıstır ve yedır ustune onun uuzeırne pul bıber kekık vs baharatını at posetın ıcıne koyup ver fırına bunlara usenıyorsan fırın falan yoksa tavukun ustune harçlar var o harçlardan koyabılırsın mesela ben pane harcı atıyorum tavanın dibini yağ ıle siliyorum yani aldıgın 2 gram yag olur yapısmasın dıye tavukları once yumurta akına sonra harca bula at pısır yanık bır tadı olur ama guzel ben oyle tuketıyorum tavuku cokda guzel oluyo ilila haslama ıstıyorsan haşla tavugu 2 domates 2 hıyar cok ıncı kes marul ekle roka ekle tavuku ustune cok ınce bı sekılde dılımle uzerın bıra zeytınyagı gezdır lımon cok guzel bır tat olur ben ayrıyetten kekıkde atıyorum yanı hepsın ıkarıstır

Back
Yukarı