Merhabalar
Tavuk göğüsü içiçn alternatif yöntemleriniz var mı? Haşlamada malum çok tatsız oluyor, tavada kızartsak yağlı oluyor.
Göğüsleri direk olarak fırına versek nasıl olur?
İkinci olarak taşlık sanırım tavuk göğüsü ile aynı değerde protein içeriyor. TAbi temizlemesi vb. biraz zahmetli. Ayrıca çokda bilgim yok ne yapılabilir taşlık ile haşlanır mı? kızartılır mı?
Şimdiden teşekkürler.
Tavuk göğüsü içiçn alternatif yöntemleriniz var mı? Haşlamada malum çok tatsız oluyor, tavada kızartsak yağlı oluyor.
Göğüsleri direk olarak fırına versek nasıl olur?
İkinci olarak taşlık sanırım tavuk göğüsü ile aynı değerde protein içeriyor. TAbi temizlemesi vb. biraz zahmetli. Ayrıca çokda bilgim yok ne yapılabilir taşlık ile haşlanır mı? kızartılır mı?
Şimdiden teşekkürler.