Gercekten farkli ve denenmesi gereken tarif hocam.sagolun.Tavuk göğüs etini kasapta kıyma çektir , kasaplarda satılan " tavuk köfte harcı" al , kıymayla beraber harmanla , köfte haline getir , var ise elektrikli ızgara yok ise teflon tost makinasında pişir , istersen hiç yağ kullanma.SOn derece lezzetli ve yenebilir oluyor , göğüs haşlamadan kat ve kat daha lezzetli.
Hayır yağ yok soğan tozu sarımsak tozu kimyon ve az miktarda galeta unu var , az bir karbonhidrat değeri var o kadarıda normal.
Abi acıktırdın gece geceEvinde fırın varsa git çömlek urunleri satan yerlerden bir tane porsiyonluk çomlek guveç al.
Tavuğu kup kup doğra. Kuru soğanı ikiye bölüp yarısını kıy. Aynı şekilde istediğin tarzda 1 domates ile 1 yeşil biberi doğra. Bir tatlı kaşığı salçayı yarım çay bardağı suya koyup iyice sulandırıp karışım ile iyice harmanla. Baharatını kendine göre ayarla ve porsiyonluk toprak kaseye koy fırına ver. Toprak kaseye ilk başta bir tatlı kaşığı zeytin yağı eklemeyi unutma. Pişmeye yakın üstüne kaşar rendele bu lezzetten omur boyu kopamayacağını garanti ederim sana.kaşardan korkma light kaşarlar var. Afiyet olsun
Sen onu gel bir de bana sorAbi acıktırdın gece gece![]()