bozkurt1071
Üye
arkadaşlar merhaba.
eski tip tost makinelerini bilirsiniz kıskaçlı ocağa koyuyorsun hah işte tam da bu aletle tavuğu göz kararı (tavuk göğsü yada derisiz incik ben tercih ediyorum.)
ağız tadınıza göre baharatlayabilirsiniz. tavuğu bıcak darbeleriyle içi pişecek şekilde kesin ve alüminyum foyloya yağsız tuzsuz koyun suya bile gerek yok tabi öncesinde yıkayacağız tavuğu. iyice sardıktan sonra 15 dk kadar hafif ateşte önü arkası çevirmek üzere pişirin. sıfır yağ ve tuz ve enfes bir lezzet olacak kendi buharında heryeri pişiyor hem kızartma gibi oluyor hemde buharda pişmiş. inanın acaip bir lezzet yanına yoğurt ya da tercihen başka bir yiyecek koyabilirsiniz elbette ama o haşlanmış göğüsü bir daha denemeyeceksiniz
afiyet olsun şimdiden 
eski tip tost makinelerini bilirsiniz kıskaçlı ocağa koyuyorsun hah işte tam da bu aletle tavuğu göz kararı (tavuk göğsü yada derisiz incik ben tercih ediyorum.)
ağız tadınıza göre baharatlayabilirsiniz. tavuğu bıcak darbeleriyle içi pişecek şekilde kesin ve alüminyum foyloya yağsız tuzsuz koyun suya bile gerek yok tabi öncesinde yıkayacağız tavuğu. iyice sardıktan sonra 15 dk kadar hafif ateşte önü arkası çevirmek üzere pişirin. sıfır yağ ve tuz ve enfes bir lezzet olacak kendi buharında heryeri pişiyor hem kızartma gibi oluyor hemde buharda pişmiş. inanın acaip bir lezzet yanına yoğurt ya da tercihen başka bir yiyecek koyabilirsiniz elbette ama o haşlanmış göğüsü bir daha denemeyeceksiniz

