tavuk kızartırken hangi yağ?

  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan ohnofor
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ohnofor

Üye
zeytinyağı? ayçiçek yağı? tereyağı?
bu üçü arasından hangisi daha faydalı olur ?
blog yazısıyla falan kaynaklı desteklerseniz de güzel olur.
 
tüm yemeklerimde zeytin yağı kullanıyorum alışkanlık sanırım senelerdir.


Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
 
En en en sağlıklısı zeytinyağı ama damağın alışık değilse çok zor gelir yemekleri öyle yemen. Ben yemekleri kendim yaptığım zaman zeytinyağlı annem yaptığı zamanda tereyağlı tüketiyorum. Ama eğer zorluk çekmez tadını pek kafaya takmazsan zeytinyağlı öneririm
 
en sağlıklısı zeytinyağı elbette. böyle karabiber, kırmızı acı bul biber biraz hardal 2-3 yemek kaşığı zeytinyağı bunları bir güzel tavuğa yedir. 3-4 saat marine et. pişerken de biraz daha zeytinyağı koy enfes oluyor. mutlaka tavsiye ederim.
 
hindistan cevizi ağı
 
Back
Yukarı