Tavuk kokusundan tadindan midesi bulananlar

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan batt_34
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

batt_34

Üye
Arkadaşlar artık tavukla evde köşe kapmaca oynar vaziyete geldik ama yapıcak birşey yok yemek zorundayız.sizlere olan sorum tavuğa dökebileceğimiz yağsız tuzsuz şekersiz bildiğiniz sos varmı benim bir arkadaşım kullanıyordu metro marketlerde satılıyordu kullanan yada bilen varmı acaba?

valla protein deposu olduğu için kokusuna hiç aldırış etmiyorum.yerken nekadar protein aldığımın hesabını yaparım gerisi boş:):badgrin:

ben 8-10 aydır falan yiyorum.Son 2 aydır tavada yağsız bi şekilde yapmaya başladım.Haşlamaya göre daha yenebilir bi hal aldı benim için

bu bahsettiğim sosta tuz şeker yağ olmadığı için kullanmak istiyorum hatta king li birşeydi adı yokmu hatırlayanınız :) tavuğun pişiriliş şeklinide sürekli değiştiriyorum ama çok baydım son zmanlarda.günde 4 tane ton balığı fln yemeye başladım ama tavuğu ihmal edemeyiz.

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 22:50 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 22:47 ----------

çiğ 15 yumurta 6 aydır iki öğün tavuk senin daha zamanın var.

bence kekık koyun suer kokusu tadı var bazende pul bıber dokuyorum eskıden kecapla yerdım ne guzeldı ama artık yıyemıyorum yasak:)

tavaya biraz sıvı yag koyuyorum ustune tavugu...kendi suyuyla pisiyor sonra ustune pul biber cesni(bimde satılıyor) kimyon atıyorum cok az su , suyu cekene kadar pisiyor sonra pilavla yiyorum 2 yıldır bu boyle

yogurtlada yıyorum bugun denedım tavuk cok kuruydu bogazımdan gecmıyordu tavukla yoyugrt denedım fuzel gıttı bı dene derım.

tavugu haslamadan once tuzla terbıye et ıyıce yıka tuzunu fln. 4-5 defa sudan gecır kı kokusu gıtsın. pırınc pılavı+tavuk+ bıber+domates+TV. TV'yi unutma ızlerken hc brseyn farknda olmuyosun ne koku ne tat ;)

Back
Yukarı