Bu tavuk etinde ne var bu kadar tiskinilecek anlamadım.Bence sen vejeteryansın bunun farkında değilsin.bir kere mangalda ufak bir parça yiyebildim.
ondan önce ve sonra ne kadar yemeyi denediysem de mide bulantısı yüzünden yiyemedim kusmaya engel olarak yemeye devam ettiğimde gözlerim falan dolana kadar zorluyorum olmuyor.
aynen sabah akşam yiyebılırım bu eti hem tadı güzel hem besin değerleri yüksekthums:Bu tavuk etinde ne var bu kadar tiskinilecek anlamadım.Bence sen vejeteryansın bunun farkında değilsin.
Erol Tas filmleri bakmani tavsiye ederim tavuk nasil yeniyor onu ögretiyor
Erol Tas filmleri bakmani tavsiye ederim tavuk nasil yeniyor onu ögretiyor
Derısı alınmıs tavuk butunu once bır kapta sarmısak pul bıber karabıber ve soya sosu ıle karıstırıp terbıyele..Daha sonra fırın posetlerınden bırıne sosuyla bebaber koy butları..Iyıce pısıp lokum gıbı olduktan sonra afıyetle yıyebılırsın..Ama tuz atma cunku soya sosu tuzludur..Tabı en son olarakta yedıkten sonra bana tesekkur edebılırsın..![]()
Soya soslarının içeriği nedir bilmiyorum ama tadı, kıvamı nasıl oluyor? Tavuk ile iyi çeşni oluyorsa bir deneyeyim...
pismis tavuk + su'yu miksere koyup sivi olana kadar karistirtiyosunuz. sonra iciyosunuz. yemeye de gerek kalmiyo. yarim kilo tavugu bi oturusta yemeye zorlananlar bunu yapsin.
e artik o sizin bileceginiz i$ben oneri sundum.
bi tane strongman'e katilan adam vardi atini unuttum simdi de, amcam hergun 1 kilo tavugu ya 1 ya 2 kere boyle mikserliyip yutuyodu. yemekten daha karli oldugunu gordugum icin yazayimd dedim. yoksa ben yemedim hic, tadini bilmem.
bikmak derken de, tadi cok kotu degilse bu mikserlenmis tavugun, oturup 2 tane yagsiz gogus cignemekten her turlu daha iyidir bana kalirsa. Sirf gogusu hafiften kurumus tavuklari yemek icin yaninda ictigim suyun kolanin yedigim ketcap mayonezin ekmegin haddi hesabi yok. kimin neden bikacagini kestirmek zor.
bu arada kahvaltida ne yiyosunuz miksere atilacak? ya da gece yatmadan onceki ogunde ne var?
bu tavugu mikserleme fikri normal gunde 3 ogun yiyen insanlar icin degil zaten, gunde 200/250+ protein almak isteyip toz icmeyenler icin bi yontem.hani ara ogunde 50gr protein nasi alinir hizlica? ya toz icilir rahatca, ya da 250gr tavuk yenir en basitinden. tavugu yemek min 10dk, icmek 30saniye...
yoksa "su aksam yemegimdeki makarna+tavugu mikserliyim bi" seklinde degil.