Tavuk Pilavı Nasıl Yapıyorsunuz?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan cs!!!
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

cs!!!

Üye
düdüklü tencerede haftalık 3.5kg tavuğu haşlıyorum
aynı şekil 2.8kg pilavıda yağsız tuzsuz olarak pişiriyorum buzdolabında tutuyorum hergün 500gr tavuk 400gram pilav şeklinde ısıtıp yiyorum 6 aydır böyle yiyorum fakat gelişimimde çok iyi değil çektiğim acının hakkını alamıyorum gına geldi artık bu şekil yemekten başka öneriler istiyorum geçenler yoldan geçerken seyyar tavuk pilavcı gördüm meraktan aldım okadar hoşuma gittiki anlatamam o tereyağı çok güzel lezzet katmıştı aynı şekil geçen hafta tavuk şiş yedim o kadar muhteşemdiki hiç sıkılmadan günlük 2 kg yiyebilirim ondan :) her türlü baharatı denedim salça ile sote vsvs hertürlü bu pilavla tavuğa yağdan başka bişey etki etmiyor baharat falan sadece görüntüsünü değiştiriyor :) light ton balığıda denedim ondanda bıktım 4 5 sene spor yapanları çok merak ediyorum hiç bıkmıyormusunuz nasıl yiyorsunuz 4 5 sene boyunca

Ben 500gr tavuk göğsüsünü yoğurt ve baharatlarla karıştırıp altına patates koyup fırına atıyorum boş yiyorum pilavsız çokta lezzetli 10 yıl yerim :D

Buzdolabi baya saglam olmali. O kadar tavuk 1 haftada bayatlar ve zehirler.

GT-I8150 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

düdüklü tencerede haftalık 3.5kg tavuğu haşlıyorum
aynı şekil 2.8kg pilavıda yağsız tuzsuz olarak pişiriyorum buzdolabında tutuyorum hergün 500gr tavuk 400gram pilav şeklinde ısıtıp yiyorum 6 aydır böyle yiyorum fakat gelişimimde çok iyi değil çektiğim acının hakkını alamıyorum gına geldi artık bu şekil yemekten başka öneriler istiyorum geçenler yoldan geçerken seyyar tavuk pilavcı gördüm meraktan aldım okadar hoşuma gittiki anlatamam o tereyağı çok güzel lezzet katmıştı aynı şekil geçen hafta tavuk şiş yedim o kadar muhteşemdiki hiç sıkılmadan günlük 2 kg yiyebilirim ondan :) her türlü baharatı denedim salça ile sote vsvs hertürlü bu pilavla tavuğa yağdan başka bişey etki etmiyor baharat falan sadece görüntüsünü değiştiriyor :) light ton balığıda denedim ondanda bıktım 4 5 sene spor yapanları çok merak ediyorum hiç bıkmıyormusunuz nasıl yiyorsunuz 4 5 sene boyunca
Ben tavugu haftalik 7 kg alip dondurucuya atiyorum ve 7 paket seklinde izgaralik kestiriyorum hergun 1 paketi cikartip teflon tavaya koyuyorum ve kendi yaginda kizariyor tadi gayet iyi oluyo pilavida hasliyarak tavugu küçük kucuk kesip karistiriyorum icine kekik karistiriyorum yanina aci biber tursusu falanda super oluyo 3 aydie ayni yontem daha bikmadim ama haalamaya agzimi suremez halr geldim

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Tavuk pikav adini duyunca bile acikiyorum
Yagli tavukla yagsiz gogsu karistirip hasliyorum
Sonra pilavin ustune koyup yiyorum

Bende 1 bardak pirinci 2 bardak suyla az zeytin yağı ve az tuz katarak pişiriyorum ve tadı gerçekten çok tadsız bir şey oluyor ve yerken afedersiniz kusasım geliyor.
Sizlerin tadlandırma için yöntemleriniz var mı ?

Bende 1 bardak pirinci 2 bardak suyla az zeytin yağı ve az tuz katarak pişiriyorum ve tadı gerçekten çok tadsız bir şey oluyor ve yerken afedersiniz kusasım geliyor.
Sizlerin tadlandırma için yöntemleriniz var mı ?
Yağ sorunun yoksa 1 adet et bulyon atabilirsin zeytinyagi yrrinede tereyagi tavsiye ederim

izgara tava al dostum tadi her seferinde mangalda yapmis gibi oluyor + yag da koymuyosun her gun 500 gram gous yiyiorum seve seve

yine haşla tavuğu, pilavını yap. Sonrasında içine köfte harcı dök ketçap döker gibi fazlaca sonrasında soya sosu gezdir. fena olmuyor bence.

Back
Yukarı