ızgara tavuktan sıkılıp yeni tarifler deniyorum bugun bunu denedim ve sizinle paylaşmak istedim
Malzemeler
sebzeleri istediginiz kadar koyabilirsiniz)
200gr tavuk göğüs
kabak
domates
yeşil ve kırmızı biber
soğan
domates salçası
Yapılış:önce tavamızı bir pecetenin ucuyla yağlıyoruz sonra tüm malzemelerimizi jülyen bir biçimde kestikten sonra önce tavuk biber ve soganları atıyoruz bunlar yaklsık 10 dakika kavruluyor bu sırada bir kasede 1 yemek kasıgı salcaya 1 tatlı kasıgı su koyup karıstıyoruz salcamız cok sulu olmasın koyu kıvamda olsun bu asamada salcamızın içine istedigimiz baharatları bosaltın size kalmıs ben sahsen kırmızı biber kekik karabiber tuz kullanıyorum tavadaki tavugumuz pişip soganlar kabaklar ve biberler öldükten sonra domates ve sosumuzu aynı anda koyup 5 dakika daha kavuruyoruz sonrada yiyoruz
Malzemeler

200gr tavuk göğüs
kabak
domates
yeşil ve kırmızı biber
soğan
domates salçası
Yapılış:önce tavamızı bir pecetenin ucuyla yağlıyoruz sonra tüm malzemelerimizi jülyen bir biçimde kestikten sonra önce tavuk biber ve soganları atıyoruz bunlar yaklsık 10 dakika kavruluyor bu sırada bir kasede 1 yemek kasıgı salcaya 1 tatlı kasıgı su koyup karıstıyoruz salcamız cok sulu olmasın koyu kıvamda olsun bu asamada salcamızın içine istedigimiz baharatları bosaltın size kalmıs ben sahsen kırmızı biber kekik karabiber tuz kullanıyorum tavadaki tavugumuz pişip soganlar kabaklar ve biberler öldükten sonra domates ve sosumuzu aynı anda koyup 5 dakika daha kavuruyoruz sonrada yiyoruz