Tavuk ve et de protein pişmemiş mi baz alınacak?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Arkadaşlar forumda çok okudum ama tam cevap alamadım. Bu et ürünlerinde tavuk ve et de ki protein oranı neye göre baz alacağız pişmiş haline mi yoksa pişmemiş mi?
Sayfa yöneticisi lütfen konuyu kapatma sizde cevap veribilirsiniz. Teşekkür ederim
 
Değerli üyemiz;
Konunuz kilitlenip kapatılmıştır.

Konu kilitleme sebepleri;
- Daha önce benzer bir konu açılmıştır.
Lütfen arama yapmadan konu açmayınız.
Link : https://www.bodyforumtr.com/threads/Çiğ-pişmiş-tavuk-proteininde-hangisi-baz-alınmalı.113647/
Arama Kelimeleri : PİŞMİŞ

Yukarıdaki arama kelimelerini arama bölümündeki "sadece başlıklarda ara" sekmesini tıklayarak aratınız. Çıkan arama sonuçlarından sorunuza en uygun bulduğunuz başlığı inceleyiniz.Aradığınız cevabı bulamadığınızı düşünüyorsanız dahi sorunuzu o başlıkta sorunuz.Çok özel bir durum olmadıkça yeni başlık açmayınız.Aksi takdirde başlık kirliliğine neden olursunuz.

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız!
Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı