Tavuk yerine ton balığı yiyorum, problem olur mu?

Merhaba, üç gün önce zayıflamak amacıyla spora yazıldım. Spor hocasından diyet programı istedim ama salı günü verecek. Benim bu konuda tecrübeli arkadaşım var, yaklaşık 6 senedir bu sporla ilgileniyor. Spora başlamadan birkaç gün önce bu diyeti uygulamaya koyuldum.

Sabah:
-Ballı limonlu ılık su (uyanınca)
-4 veya 5 adet zeytin,
-3 tane yumurta beyazı

Ara:
1 porsiyon meyve
1 bardak yeşil çay

Öğle:
Tavuk veya hindi eti (Çalıştığım için bunları bulamıyorum 160 gr ton balığı tüketiyorum)
Yanına salata veya 1-2 dilim tam buğday ekmeği

Akşam:
Genelde sebze yemeği yiyorum veya tavuk eti
Daha sonra da canım isterse bir tane yeşil elma yiyorum.

Asıl sorum tavuk eti yerine ton balığı yiyorum, zararı olur mu?

Boy:188
Kilo:115

Diyetini daha detaylı yapmalısın dostum. Bu işe kilo vereyim diye çıkma, yağ yakıp hayatımı bu yönde devam ettirecem diye çık. Ben 1,5 aydır devam ediyorum 6 kilo verdim 10 cm ye yakın bel ölçümden kaybettim ve kollarım 1 cm ye yakın büyüdü. Ağırlıkların hepsini kata kata gidiyorum. Sana tavsiyem kalori ihtiyacını hesaplayıp -300,-500 azaltman ve yoluna öyle devam etmen. Kg başına 1,2 - 2 gr protein yeterli olacaktır. Yağı sağlıklı yağlardan (zeytinyağı, ceviz, badem, tereyağı (herzaman olmasada) ) yağsız kütlen kadar, karbonhidratıda kalorini tamamlamak için al. Sebzeni, meyveni eksik etme. Besinlerin değerlerini internetten araştırıp ona göre daha detaylı bir program yazarsan daha çok yardım gelecektir.
Saygılar.

kardeş balık varken tavuğu ne yapcan :D

Diyetini daha detaylı yapmalısın dostum. Bu işe kilo vereyim diye çıkma, yağ yakıp hayatımı bu yönde devam ettirecem diye çık. Ben 1,5 aydır devam ediyorum 6 kilo verdim 10 cm ye yakın bel ölçümden kaybettim ve kollarım 1 cm ye yakın büyüdü. Ağırlıkların hepsini kata kata gidiyorum. Sana tavsiyem kalori ihtiyacını hesaplayıp -300,-500 azaltman ve yoluna öyle devam etmen. Kg başına 1,2 - 2 gr protein yeterli olacaktır. Yağı sağlıklı yağlardan (zeytinyağı, ceviz, badem, tereyağı (herzaman olmasada) ) yağsız kütlen kadar, karbonhidratıda kalorini tamamlamak için al. Sebzeni, meyveni eksik etme. Besinlerin değerlerini internetten araştırıp ona göre daha detaylı bir program yazarsan daha çok yardım gelecektir.
Saygılar.
Yaptığın diyet listesini paylaşırmısın?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Tabiki genel olarak yazayım.
Sabahları klasiktir kahvaltım;
3 Tam Haşlanmış Yumurta
50 gram yulaf
200ml light süt
yulafın içine tarçın biraz
mideniz yumurtayı düz kaldırmıyorsa salatalık domates felan koyabilirsiniz.
Öğlenleri genelde okuldayım okulda;
Çorba
Pilav
Tavuk-Köfte
Antrenman Sonrası
Nesquik 1 kutu süt çikolatalı
eve hemen gidersem light ton balığı 80 gr
Akşam
150-200 gr tavuk göğsü
salata
çorba
Günde 2,5-3 litre sı, yeşil çay, spordan önce alabilirsem 1 bardak şekersiz kahve
Aslında bakıldığı zaman klasik beslenme tipi insanlar klasikleşmiş şeyleri istemiyorlar daha çok modern saçma sapan salata diyetlerine felan yöneliyorlar. Ama büyümek veya kilo vermek istiyorsanız bu sporda adam akıllı sağlıklı şeyler yiyeceksiniz arkadaşlar.
Saygılar.

Her ikiside kas icin kaliteli proteindir ama benim tercihim tavuk daha agirlikli olmali tavugun proteini daha fazla sindiriliyor tonbaliga gore.her ikisinedd yer vermen cok iyi verim almani daglar cesitlilik acisindan

ASUS_Z00AD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Spora cumartesi günü akşamı başladım. İlk tartıldığımda 115,60 kiloydum. Bugün Salı günü tartıya çıktım ve 111,80 kilo yazıyordu. Neredeyse 3 günde 4 kilo vermişim. Şaşırdım, sizce zararı olur mu? Antrenmanlarımı sıkı yapıyorum ve diyetime bağlı kalıyorum.

Spora cumartesi günü akşamı başladım. İlk tartıldığımda 115,60 kiloydum. Bugün Salı günü tartıya çıktım ve 111,80 kilo yazıyordu. Neredeyse 3 günde 4 kilo vermişim. Şaşırdım, sizce zararı olur mu? Antrenmanlarımı sıkı yapıyorum ve diyetime bağlı kalıyorum.
o verdiğin kilo ların normaldir ama sana bi yararı yok bana kalırsa boşa sevinme çünkü ilk olarak fazlalık suyu boşaltıyorsun ham san gayet normaldir bu ilk 7-8 kiloyu rahat verdikten sonra zorlanacaksın emin ol

Back
Yukarı