• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

Taylan Dilekci Yaş 14

Merhaba Abilerim Yaşım 14 Yorumlarınız Nedir :)
mdggmy
EbWWk9
jLrrmG

Videomda Var Buyrun Linki:

kardeşim sırt kanat ve kol antrenman programını yazarmısın :) yaşına göre çok iiyi helal
Öncelikle teşekkür ederim antrenman programım sürekli değişir (temel hareketler sabit) set sayılarını 6 yaparım ama ağırlığı 7 yapamıyacak kadar iyi bir şekilde ayarlarım 7-8. tekrarıda partner yardımıyla çıkarır iyice zorlarım koluda her antrenmandan sonra maksimum 8 set olacak şekilde çalışırım (haftada 3 kere). Kolu bu şekil çalıştığımdan beri iyi bir hacim aldırdım 1 ayda 2-3cm (32 cm den 34,5 cm)şekil yok biraz onuda ilerde yaparım şimdiki önceliğim hacim. :)

Biceps'ini zayıf gördüm gözüme takılan onun dışında sırt başta olmak üzere fena değil gibi
Bicepsim için dediğim gibi şuan hacime önem veriyorum ve video olduğu için şekil almadığından biraz zayıf göründüğü doğrudur. Videoda banada zayıf göründü :)[DOUBLEPOST=1423206656][/DOUBLEPOST]
Motivasyonun çok kıvamlı görünüyor özellikle yaşına göre 14 çok iyi ;) fakat besin düzenini kaybetmeden egzersizlerinde ileride olursan 16 yaşına gelince vücudunun sıkı bir şekil alması dileğiyle başarılar dilerim :cool::cool::cool::cool::cool:
Teşekkür ederim 08:00 - 17:00 okul saatlerimden dolayı beslenmem fazla düzenli olmuyor ama sabah 4-5 yumurta spordan önce en az 100gr yulfa hemen sonra 250gr tavuk göğüsü ve yatmadan önce 250-500ml arası süt içmeye özen gösteriyorum. Ve tabi bide okulda saat 12:00 da yemek oluyor onuda ayırt etmeden hergün yiyiyorum. :)

Back
Yukarı