Taylan Dilekci
Üye
Merhaba Abilerim Yaşım 14 Yorumlarınız Nedir 
Videomda Var Buyrun Linki:

Videomda Var Buyrun Linki:
Değerli Üyemiz
Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!
Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle
sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve
yorumlamasını sağlayacaktır.
Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!
Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.
Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi
Öncelikle teşekkür ederim antrenman programım sürekli değişir (temel hareketler sabit) set sayılarını 6 yaparım ama ağırlığı 7 yapamıyacak kadar iyi bir şekilde ayarlarım 7-8. tekrarıda partner yardımıyla çıkarır iyice zorlarım koluda her antrenmandan sonra maksimum 8 set olacak şekilde çalışırım (haftada 3 kere). Kolu bu şekil çalıştığımdan beri iyi bir hacim aldırdım 1 ayda 2-3cm (32 cm den 34,5 cm)şekil yok biraz onuda ilerde yaparım şimdiki önceliğim hacim.kardeşim sırt kanat ve kol antrenman programını yazarmısınyaşına göre çok iiyi helal
Teşekkür ederim motivasyonum hareketleri özelliklede kol yaparken zevk aldığım için yüksek.Tebrik ederim. Motivasyonunu düşürmeden devam et.
Teşekkür ederim.Yaşına göre cok iyi cok sanslisin yoluna devam et [emoji106]
Bicepsim için dediğim gibi şuan hacime önem veriyorum ve video olduğu için şekil almadığından biraz zayıf göründüğü doğrudur. Videoda banada zayıf göründüBiceps'ini zayıf gördüm gözüme takılan onun dışında sırt başta olmak üzere fena değil gibi
Teşekkür ederim 08:00 - 17:00 okul saatlerimden dolayı beslenmem fazla düzenli olmuyor ama sabah 4-5 yumurta spordan önce en az 100gr yulfa hemen sonra 250gr tavuk göğüsü ve yatmadan önce 250-500ml arası süt içmeye özen gösteriyorum. Ve tabi bide okulda saat 12:00 da yemek oluyor onuda ayırt etmeden hergün yiyiyorum.Motivasyonun çok kıvamlı görünüyor özellikle yaşına göre 14 çok iyifakat besin düzenini kaybetmeden egzersizlerinde ileride olursan 16 yaşına gelince vücudunun sıkı bir şekil alması dileğiyle başarılar dilerim
![]()
1,72 Boy , Kilo 60-65 arası değişiyo. Yorumun için sağol bu aradaguzel vucut
boy kac ? benimde yasim 15 yaz baslarken bende bi vidio cekerimboy kg kac
bende suan bulktaym 1.75 78 80 kg yim daha da yukseltcem1,72 Boy , Kilo 60-65 arası değişiyo. Yorumun için sağol bu arada![]()
İnşallah Kardeşimbende suan bulktaym 1.75 78 80 kg yim daha da yukseltcem![]()