Merhabalar iyi forumlar yazım biraz uzun olacak ama detaylı bir yardıma ihtiyacım var.
Yaş 18 Boy 173 Kilo 78
2 aydır spora gidiyorum 3. aya geçicem 1 ay önce ölçtürdüğüm ölçüleri yazıcam
Kilo: 81.6
BMI: 27.3
Yağ: 24.1
Kas: 38.8
Kcal: 1836
İç yağ: 8
Ölçülerim bunlar. Haftanın 4 günü spora gidiyorum bazen 5 oluyor bu. Bu 4 günün 2 günü ağırlık 2 günü kardiyo ve mide olarak çalışıyorum.
Kardiyo 30 dk sürüyor sonra minder hareketleri yaptırıyor hocam bana 1 saat falan da o sürüyor sonra bacak çalışıp bitiriyorum.
2 aydır bu minder hareketlerini yapıyorum fakat bana göre gereksiz hiç faydasını görmüyorum onun yerine 2 gün kardiyo yapsam daha iyi kilo vereceğimi düşünüyorum.
Yemek planımı da yazayım.
Sabah: 3 adet yumurta beyazı
3 Yemek kaşığı yulaf (bazen süt bazen yoğurt ile)
70-80 gr lor peyniri(yağ tuz minimum olanından)
Bazen canım isterse 1 domates 1 salatalık
Ara öğün: 1 adet mandalina veya muz
Öğlen: 200 gr az yağda teflonda tavuk göğsü
3 yemek kaşığı sebze yemeği(ıspanak-bezelye-barbunya vs)
bazen 2-3 yk. yağsız tuzsuz pirinç veya bulgur pilavı (hergün aynı menü olmuyor annem ne yaparsa değişiyor)
3 yemek k. yoğurt.
Akşam: 1 kase çorba
3-4 yemek k. yoğurt
200 gr tavuk veya kırmızı et (yine teflonda az yağ ile pişmiş)
sebze yemeği veya pilav ne varsa
Ek olarak: Sıklıkla karnıbahar brokoli vs haşlayıp yoğurtla yiyorum pilav vs yerine
Bugün itibariyle Hardline Thermo L-Karnitin Sıvı 1000 ML kullanmaya başlıcam
Bel çevrem şuan 100 cm falan
Kolum sıcakken 38.5
Lütfen eksiklerimi yanlışlarımı hatalarımı düzeltiniz ciddi anlamda bunalımdayım yardımınıza bilginize ihtiyacım var. Yemek düzenim antreman düzenim konusunda fikirlerinizi bekliyorum.
Şimdiden teşekkür ederim yorumlarınız için.
Yaş 18 Boy 173 Kilo 78
2 aydır spora gidiyorum 3. aya geçicem 1 ay önce ölçtürdüğüm ölçüleri yazıcam
Kilo: 81.6
BMI: 27.3
Yağ: 24.1
Kas: 38.8
Kcal: 1836
İç yağ: 8
Ölçülerim bunlar. Haftanın 4 günü spora gidiyorum bazen 5 oluyor bu. Bu 4 günün 2 günü ağırlık 2 günü kardiyo ve mide olarak çalışıyorum.
Kardiyo 30 dk sürüyor sonra minder hareketleri yaptırıyor hocam bana 1 saat falan da o sürüyor sonra bacak çalışıp bitiriyorum.
2 aydır bu minder hareketlerini yapıyorum fakat bana göre gereksiz hiç faydasını görmüyorum onun yerine 2 gün kardiyo yapsam daha iyi kilo vereceğimi düşünüyorum.
Yemek planımı da yazayım.
Sabah: 3 adet yumurta beyazı
3 Yemek kaşığı yulaf (bazen süt bazen yoğurt ile)
70-80 gr lor peyniri(yağ tuz minimum olanından)
Bazen canım isterse 1 domates 1 salatalık
Ara öğün: 1 adet mandalina veya muz
Öğlen: 200 gr az yağda teflonda tavuk göğsü
3 yemek kaşığı sebze yemeği(ıspanak-bezelye-barbunya vs)
bazen 2-3 yk. yağsız tuzsuz pirinç veya bulgur pilavı (hergün aynı menü olmuyor annem ne yaparsa değişiyor)
3 yemek k. yoğurt.
Akşam: 1 kase çorba
3-4 yemek k. yoğurt
200 gr tavuk veya kırmızı et (yine teflonda az yağ ile pişmiş)
sebze yemeği veya pilav ne varsa
Ek olarak: Sıklıkla karnıbahar brokoli vs haşlayıp yoğurtla yiyorum pilav vs yerine
Bugün itibariyle Hardline Thermo L-Karnitin Sıvı 1000 ML kullanmaya başlıcam
Bel çevrem şuan 100 cm falan
Kolum sıcakken 38.5
Lütfen eksiklerimi yanlışlarımı hatalarımı düzeltiniz ciddi anlamda bunalımdayım yardımınıza bilginize ihtiyacım var. Yemek düzenim antreman düzenim konusunda fikirlerinizi bekliyorum.
Şimdiden teşekkür ederim yorumlarınız için.