koraycannn
Üye
Arkadaşlar ben bu sporu geçen sene 8 ay kadar yaptım ve bu süre zarfında 2 kutu protein bitirdim...Gerçekten nacizane iyi bir vücut yapmıştım..(boy; 1.90; kilo ;93).........Fakat yazın tekrar sporu bıraktım ve sigara , alkol vs derken tüm kütleyi kaybettim,, 84 kiloya falan düştüm...6 aydır hiç ağırlık kaldırmadım ve şimdi 2 haftadır tekrar başladım...Ben de her yeni başlayan gibi 3-4 ay beklemek durumuna mıyım supplement kullanmak için....
ayrıca proteinle beraber ne tavsiye edersiniz..ben creatin kullanmak istiyorum ama, gerçekten fayalı bir ürün mü .?.....hangi marka creatin önerirsiniz, en iyisi hangisidir ? weider , optimum, muscletech vs ....
bir de forumda şu supplement kısmında performans arttırıcılar falan var....ben zamanına bu sporu yaparken bunları hiç dymamuştım......bu performans arttırıcı ürünler body sporunda işe yarar mı ?....nedir , neyin nesidir?
ayrıca proteinle beraber ne tavsiye edersiniz..ben creatin kullanmak istiyorum ama, gerçekten fayalı bir ürün mü .?.....hangi marka creatin önerirsiniz, en iyisi hangisidir ? weider , optimum, muscletech vs ....
bir de forumda şu supplement kısmında performans arttırıcılar falan var....ben zamanına bu sporu yaparken bunları hiç dymamuştım......bu performans arttırıcı ürünler body sporunda işe yarar mı ?....nedir , neyin nesidir?