Bugün yemek stoğum bitmek üzereydi kalanlarla şu şekilde beslendim.
Sabah 3 yumurta beyazı, 1 bardak yulaf ezmesi 1 kaşık fıstık ezmesi yanında yeşil çay.
Ara öğün 200g tavuk göğüsü(Buzlukta donmuş ve yapışmış adeta buzdolabına karşı savaş açtım ama çıkarttım, kimse yemeğimi alamaz

)
Ardından 1 porsiyon whey protein.
Antrenman öncesi 2 tatlı kaşığı kahve, 1 porsiyon nos-x10. Antrenmanda yorulmak nedir bilmedim gerçekten nos-x10'un etkileri harika. Damarlanmalarda çok başarılı antrenman esnasında fazlasıyla görünüyorlar özellikle.
Antrenman sonrası pirinç lapasını bulgur olarak 1 bardak kullandım yanında 200g tavuk göğüsü ve 1 domates.
Ardından biraz erik.
Akşam yemeğinde 200g tavuk göğüsü ve
bu üründen 1 kase kadar yedim, ürün gerçekten göz zevkine ve damak zevkine(ben tuzsuz ve yağsız yesem bile) hitap ediyor superfresh'i kutlarım. Fiyatı 6.25 bu arada 450g için.
Ardından günlük 5 litre suyumun kalan 1.5 litresini bitirdim.
Saat 11:30 gibi 1 bardak yağsız süt içtim.
Şimdi uykuya doğru adım atıyorum.
Bu arada yakınında Le-pi olan arkadaşlar varsa tavuk göğüsünün kilosu 6.5tl ucuza alabilirsiniz marketlere nazaran.thums:
Bu arada antrenmanda dizimin iyileştiğini anladım ama yine de squat'ı 20 kilogram ile yaptım. Genel olarak diyetim aynı şekilde devam ediyor, tartılmıyorum şu sıralar ay başını bekliyorum. Diyetimi 12 Temmuz gibi bitirmeyi düşünüyorum.
Teddie yukarıda eklediğin fotolardan birinde bel ve üst vücut karşılaştırınca hayvani duruyor.İyi büyütmüşsün üst kısmı

Bende döndüm bi iki foto attım son mesaja bi yorum atıver.. Arada tatilde içine tükürdüm diyetin ama zorunluluktan genelde

Temmuz sonuna kadar istanbulda haftada 22 saat ders ile birlikte diyet yapmaktan başka seçeneğim yok zaten ondan burda rahat olucam
Gördüm Ex iyi bakmışsın kendine disiplin budurthums:
Kiloyu koruyup hacimlendiğini görmek, başkalarının bunu söylemesi falan insana gerçekten fazlasıyla motivasyon veriyor.