gokhan0322
Üye
diyetin gayet güzel duruyor cardio yapıyornusun ?
Evet Gökhan 1 gün ağırlık 1 gün cardio + mide şeklinde çalışıyorum toplamda 6 gün gidip sadece pazar günleri dinleniyorum.diyetin gayet güzel duruyor cardio yapıyornusun ?
teşekkürler teddieBugün 08:30 gibi uyandım ve kahvaltımı ettim, ara öğünde yediğim tavuğun yanına 1 bardak yağsız süt eklemeyi düşünüyorum. Bugün cardio yapmaya gidicem saat 1 gibi.
Evet Gökhan 1 gün ağırlık 1 gün cardio + mide şeklinde çalışıyorum toplamda 6 gün gidip sadece pazar günleri dinleniyorum.
teşekkürler teddie
birde beslenirken besin eksikliğinden kas kaybı aşamak istemem.
sence nasıl yapmalıyım öğün şeklini ?
sabah kahvaltısı: 3 yumurta beyazı, domates, yeşilçay
öğlen: haşlanmış tavuk patates haşlaması
akşam: yağsız peynir, light sütlü yulaf ezmesi.
besin aralarına neleri sıkıştırırsam halsiz kalmam kilo aldırmayan tavsiyelerin varmı l-cartine ve protein tozum yok bu yüzden soruyorum alanakadar bir müddet onun yerine yerine ne geçebilir . teşekkürler
çok teşekkürler önerilerini uygulayacam.Günlük 6 öğün yemen gerekir tavsiyem sabahları yulaf, 5 yumurta beyazı, fıstık ezmesi(1 kaşık), yeşil çay veya yağsız süt.
Sonrasında elma veya 1 kase bezelye olabilir veya 1 kase lor peyniri ve domates.
Öğlen tavuk göğüsü ve söğüş salata.
Öğün arası herhangibir meyve eğer etli meyve ise fazla olmadan en fazla 10 adet.
Akşam üstü yine bir miktar tavuk göğüsü ve sebze.(brokoli, ıspanak, domates, salatalık vb.)
Son öğün olarak hafif bir meyve.
Diyet süresince multivitamin ve mineral desteği kesinlikle öneriyorum çünkü unutkanlık yapıyor. Günlük 3-4 litre su, su kaybını engellemek amaçlı. Protein tozunu aldığınız zaman antrenman günleri öncesi ve sonrası whey protein, olmayan günlerde de 1 ölçek, l-carnitine weider nosx-10 öneriyorum biraz pahalı ama çok işe yarıyor.
Supradyn Energy çok iyi hem şeker ihtiyacını da karşılar bi nevi.çok teşekkürler önerilerini uygulayacam.
vitamin olarak hangi viteminleri önerirsin kullandığın bir vitamin varmı ?
Hayır Cyrax ben traş makinelerinden kullanıyorum bazen bazense ağda ile temizliyorum yani üşenmezsem ağda yapıyorum.Tebrik ederim dostum, kılları jiletlemi temizliyorsun? bide uğraştırıyormu? ^_^, sanırım programın bir gün ağırlık bir gün kardio şeklinde?
Saat 21 gibi burnumda biraz kanama oldu bitmesinin ardından 10 dakika kadar sonra tekrar kanama oldu şuan biraz başım dönüyo bugün erken uyuyacağım sanırsam halsiz hissediyorum kendimi biraz da moralimi bozdu bu olay!
Teşekkür ederim abi, 2 sene önceden kalan bir burun kanama hikayem var aslında doktora gittiğimde damar çatlamış burnunda demişti(sol taraftakin de). Tedavisini sorduğum da ise şimdilik gerek yok o kendi kendini yeniler, sıcaklarda kanama olabilir demişti. Ama pazartesi tekrar görünmeyi düşünüyorum.Neden kanıyor @Teddie, önce sağlık unutma! Bir Hekim'e görün, en fazla 1 saatini alır, lütfen ihmal etme. Geçmiş olsun![]()
Teşekkür ederim.güzel görünüyor. afiyet olsun.