tek el iki parmak bruce lee tarzı

bu videoyu baya önce yüklemiştim şimdi 80 kiloyum yeni çekip eklicem buraya en fazla 3 tane çekebiliyorum videodan pek anlasılmıyor ama gerçek hile veya oynama yoktur

[YOUTUBE]https://www.youtube.com/watch?v=jogfX6Yl_OE[/YOUTUBE]

aslında bunun dengeyle alakası var bacaklar daha çok çalısıyoor bu harekette kalcalarada iş düşüyor parmaklarında güçlü olması gerek tabiki bunun içinde kendi uyguladığım ön kol antremanlarında mesela bar kaldırıken parmaklarla kaldırıyorum 30 kilo baya işe yarıyor

valla helal olsun :) bu hareketı bende denıyorum ama sanırım dengeden dolayı olsa gerek 2ye kalkamıyorum :D

Usta sen normal şınavı en fazla kaç tane çekebiliyorsun?

Ben max. 60 civarı çekiyorum setler halinde ise 2şer dk ara ile 5set 32 tekrar yapıyorum ama tek elle şınav çekemiyorum bir türlü. Sanırım dengem iyi değil ya da şınav sayısını arttırmam lazım :)

çok iyi aman dikkat et eklemleri sakatlama

Ben max. 60 civarı çekiyorum setler halinde ise 2şer dk ara ile 5set 32 tekrar yapıyorum ama tek elle şınav çekemiyorum bir türlü. Sanırım dengem iyi değil ya da şınav sayısını arttırmam lazım :)

dostum ben nerdeyse 5 6 sene olacak heralde ugraşalı normal sınav bende setler halinde cekıyorum 3 set 15 20 tekrar arkadasın dedıgı gıbı bel falan zorlanıyor cıdden bır saaktlıgımda oldu bunun yuzunden agırlık kaldırırken belım cok zorlanıyor sende bu şekilde yapabilirsin tam nizami olmadan parmaklarının güçlenmesi için bunu yeni çektim şimdiki amacım sadece bir parmak üzerinde durmak inş ulaşınca koyacam fotoyu

Eklentiler

• 2012-05-06 16.00.19.jpg
    2012-05-06 16.00.19.jpg
    23,4 KB · Görüntüleme: 611
Son düzenleme:

dengeyle alakalı daha çok

Başarılı bir hareket; ama arkadaşların da dediği gibi eklemlerini filan fazla zorlamamaya çalış...

Güzel video Abi bende tek elle yapmaya uğraşıyorum :D nasıl durmak gerektiğine internetten baktım hiç bir yerde bulamadım sonunda rocky :D filminden çıkardım deniyorum arada 2 3 tane yapıpı bırakıyorum :D İlerletip parmaklara geçicem inş :)

sagol kardesim sende yaparsin umarim benim gerci bi isime yaramadi fazla:) o zaman 65 kilo falandim idda falan oldumu iste millet sasiriyordu cektigimde :)) yaslandik artik 23 yasinda falandim orda :))

Bacakları açtınızmı iş bitiyor :D Bende tek el 8 tane fln çekiyorum. Parmaklarla hiç denemedim. Parmağa çok yük biniyor her an kırılabilir :D 2 el parmakla çektiğimden biliyorum.

yok ya bunu yapalı nerdeyse 3 5 sene oncekı vıdeo genelde agırlık calısıyorum bu sıralar onceden sırf vucut agırlıgıyla calısıyordum parmakları guclendırmek ıcın baya ugrastım manyak gıbı ne ıse yarıcaksa :)) sımdıkı aklım olsa ugrasmazdım yanı guc artısı oluyor ama neye yararkı kullanmadıktan sonra .))

Back
Yukarı