Tek elinizle kaç barfix çekiyorsunuz ?

Tek eL Kaç Barfix çekebiliyorsunuz ?

• Total voters
    82
pek mantıgım almadı. yani bu sakatlayıcı bır hareket olabılır yada simetri bozukluguyla gelısen kaslarada kucak acabılır. Bence deneme bıle. eger anladıgım gıbıyse bayagı kotu sonuclara davetıye cıkarcak gıbı

bak bir elinle diğer elini kavrayarak tutup çektiğine tek el barfiks sayılmaz sadece tek elinle tutunmuş olursun. ben 2 elle 1 tane barfiks çekerken o şekilde 6 tane çekiyordum. şimdi 2 elle 25 tane çekmişliğim var

bak tek elle:
onearmpullup.gif

anca yarım çektim bu şekilde

Lise'deyken bir arkadaşım sol eliyle sağ bileğini kavrayıp kale direğinde barfiks çekiyordu.Bunu istinasız her sabah yapardı.Daha sonra sağ bileğinde ciddi ağrılar hissetmeye başladı yazı yazarken bile ağrıdığını söylüyordu.doktor doktor gezdiğini biliyorum.Ağrının nedeni tam olarak bu hareket midir bilmiyorum tabi ki ama yapısı gereği biraz ters bir hareket.

Zaten tek el barfiks savaşçının eklediği gibidir diğer el arka cebinde yada boşta olmalıdır.Senin dediğin şekilde illa ki sol elden kuvvet alıyorsun. :)

Çift elle çektimde tek eli kaldı =))

Çekene helal olsun harbiden. görüyorum salonda arkadaşlarım var çeken öyle .

Aksiyon yapmanın gereği yok, bilekten kolu kırıp kafa üstü yere çakılmakta var işin sonunda. En kötü ilerde ağrı yapar. Bilek, eklem gibi yerlerinizi geliştirmek istiyorsanız köpek balığı kıkırdağı yutmak daha iyi bundan :)

Tek elle barfiksten kasıt tek elle asılıp kendini tek elin ile çekmek ise (bir kullanıcının koyduğu gibi) onuda yapana helal olsun.

çekince ne oluyor 50 cm kol geniş bir sırt yada cok cok güclü kalın bir bilekmi oluyor bence hayır sadece kendini bosuna yoruyorsun bence onun yerine

adam gibi rowing deadlift squat gibi hareketlerde uzmanlas.. o zman esaslı bir sırt kol görebilirisn iyi claısmalar

saçma bir başlık diye düşünüyorum......BB ile her şeyi yaptık bitirdik bi tek elle brfiksimiz eksikti....kendini sakatlamak isteyenlere kolay gelsin......millet deliye biz akılllıya hasret :(

Ya sakatlamakla ne alakası var herkes aynı şeyi yazmış dunya bılek guresı sampıyonu engin terzi tek elle epey bi barfiks çekiyor doğru düzgün nizami yapabilirseniz sakatlık falan olmaz squat deadliftte yapmasın o zaman kimse nizami yapmayınca sakatlık riski çok diye

eskiden okulda arkadaşlarla birbirimize hava atarken 10 tane çekmiştim :)...şimdi denesem yapamam...ama çok tehlikeli...damarlara zarar verebilirsiniz...denemek isteyen varsa hiç bulaşmasın

Sol elimle tek el ( sağ el cepte)1 bafix çekebiliyorum. Tam nizami olmuyor fakat Barfix denebilir. 171 boyundayım 85 kiloyum. Cidden kuvvet isteyen bir hareket.
Dünya bilek güreşi Alexey Voevoda 122 kilo ve tek el 5 barfix çekebildiğini söylüyor. Gene bilek güreşçisi Denis Cyplenkovda 140 kg civarı ve yanlış hatırlamıyorsam oda 3-4 tane çekebiliyor.
Yani 150 kg olsalar tek tekrar falan yapabilirler tahminen.

Back
Yukarı