Tek tek bol proteinli az yağlı Besinler Fotoğraflı. Lezzetli

dıkat

Üye
Herkese iyi geceler iyi forumlar,
Size elimde ki yemek arşivinden ayırdığım az yağlı bol proteinli besinleri seçtim bu resimleri birinden bulmuştum adını unuttum ona da teşekkür ederim.
Belki size yardımcı olabilmişimdir ben bu besinlerle değişik tariflerde yemekler yiyorum.
NOT: mantar bulamadım malesef mantarda çok yararlı bir besin onuda öğünlerinize katınız.

8vl38.jpg

8vl5w.jpg

8vl6q.jpg

8vl75.jpg

8vl7v.jpg

8vl8g.jpg

8vl97.jpg

8vl9m.jpg

Güzel bir başlık aslında ama markalarını üstlerine yazsanız daha iyi olur.

markalar arasında 1 gram 2 gram anca değişiyor oranlar
malesef markaları görecek resim yok elimde resimlerinden ayırt etmeye çalışırsanız bulabilirsiniz belki

ya bunlardan bı ara baya tuketmıstım . mıgros ve bunun benzerı alısverıs merkezlerınde bulunan jamban pastırma tabanlı urunler olabıldıgınce yagı az ama ben sahsen bunlara guvenemedım bazen kemık cıkıo bazen garıp seyler her yedıgımde tadı daha cok kotu gelmeye basladı . sonra bıraktım 150 gramı 4-5 lıra gıbı ıdı her bırının

markayı geçtim ne oldukları anlaşılmıyor, bi light süt ve yogurt diğerleri nedir?

turşu
yulaf ezmesi
pastırma (hindi)
peynir
salam(hindi etli )
yağsız süt
yağsız yoğurt

bunlar bulunmakta

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 20:35 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 20:33 ----------

ya bunlardan bı ara baya tuketmıstım . mıgros ve bunun benzerı alısverıs merkezlerınde bulunan jamban pastırma tabanlı urunler olabıldıgınce yagı az ama ben sahsen bunlara guvenemedım bazen kemık cıkıo bazen garıp seyler her yedıgımde tadı daha cok kotu gelmeye basladı . sonra bıraktım 150 gramı 4-5 lıra gıbı ıdı her bırının

süt yoğurt ve yulaf ezmesine yönel o zaman dediğin besinleri arada sırada ağır antremanların olduğunda alırsın zaten ben bunları suplement almayan natural body yapanlar için paylaştım eğer suplement alıyorsan zaten fazla gerek kalmaz

Eğer bunlardan sıkıldıysan sana tavsiyem Tavuklu pilav 10 numara enerji ve protein kaynağı çok tavsiye ederim her gün yerim ve daha da tiksinmedim.

bu en sondaki yağsız namet hindi pastırmayı nereden bulabiliriz salamı var bimde ama çok yağlı...

Back
Yukarı