tekerlekli sandalyeli bodyci - nick scott

aradım mamafih bulamadım. umarım forumda daha önce paylaşılmamıştır..

karşınızda azmin zaferi...

trafik kazasından sonra tekerlekli sandalyeye mahkum olan adamımız , hareketliksizlikten ve dengesiz beslenmeden zamanla bu hale gelir;

1a.jpg

derken günlerden bir gün vücut geliştirmeye karar verir..

5.jpg

önünde uzun bir yol vardır ve bunun bilincindedir ama vazgeçmez! aslında işe o gözlüklerden kurtularak başlasaymış fena olmazmış. neyse elimizde başka ara resim yok ve karşınızda sonuç..!

l_dffb5a99fad9e0700a6ff3f28d350bf4.jpg

6.jpg

USA-NickvsChad3.jpg

yalnız adamımız kendi branşında bariz aşmış vaziyette yanında yarışan adamla arasındaki farka bakın.. bacaklara puan verilmiyo olsa normal müsabık vücutcularla kapışabilecek seviyede..

USA-NickvsChad2.jpg

USA-NickvsChad1.jpg

Nick-USA11.jpg

Nick-USA13.jpg

böyleyken böyle, azmin gücü ortada hırs engel tanımıyor.

gerekli özeni vucudundan sonra tekerlekli arabasınada göstermiş, jant seçimleri ve neonlar harika görsellik katmış,şow yapmış resmen

Söyliyecek söz yok body insanın yüzünü bile güzelleştiriyor tamamiyle halimize şükredip yolumuza devam etmemiz gerek.İçinde bulunduğu sartlara göre mükemmel bir değişim.

helal olsun demekten başka bir söz bulamıyorum. devlet yardım etse bizim engellilerimizin elinden de sonuna kadar tutsa bizimkilerde iyi bir vücuda sahip olup avrupada bizi temsil edebilirler. bir çok insanın hayalindeki vücutları engelli olmalarına rağmen yapan bu insanlara ne denebilirki çok takdir ettim.

Helal olsun arkadaşa gerçekten hayata bağlılığını göstermiş...engel tanımamış ve yapmış

helal olsun demekten başka bir söz bulamıyorum. devlet yardım etse bizim engellilerimizin elinden de sonuna kadar tutsa bizimkilerde iyi bir vücuda sahip olup avrupada bizi temsil edebilirler. bir çok insanın hayalindeki vücutları engelli olmalarına rağmen yapan bu insanlara ne denebilirki çok takdir ettim.
tabiki devlet yardim etse cok guzel olur.ama devlet ilk basta su an bu sporu profesyonel olarak yapip cok iyi vucuda sahip olupta ekonomik nedenlerden dolayi yarismalara bile katilamayan milli sporculara dogru durust yardim etmiyorki ,engellilere etsinde bizi disardatemsil etsinler:(

tabiki devlet yardim etse cok guzel olur.ama devlet ilk basta su an bu sporu profesyonel olarak yapip cok iyi vucuda sahip olupta ekonomik nedenlerden dolayi yarismalara bile katilamayan milli sporculara dogru durust yardim etmiyorki ,engellilere etsinde bizi disardatemsil etsinler:(
Haklısınız.Devletimiz sporcuya destek olmuyor yeterince.Çoğu branşta geçerli bu.
Nick Scott harika bir iş başarmış gerçekten.Azmin gücü diyelim.

bu adamın ilk fotoğraflarındaki yağlı halinden nasıl kurtulduğuna inanmak zor geliyor en nihayetinde adamımız engelli ve kardiyo vs koşu yapamaz bence ağır bir definisyon kürüne girmiştir... ama azmine hayran kaldımm

gerçekten takdir edilesi bazen bodcyim diye podyuma çıkanlarda böyle vücut yok işte her sporcuya lazım olan azim bu adamdaki kadar var olan şey

izmir fuardaki salonda da engelli arkadaşlar vardı ve salona gelenlerin çoğundan daha iyi vücutları vardı.

azmin zaferi !!!
bazilari da ofiste oturmaktan yag bagliyorum diye sikayet eder:) adam tekerlekli sandalyede 6pack yapmıs:)
helal olsun!!!

bravo onlara....isteyen yapıyor. bir tanede ben gördüm hani bir program vardı Pınar Altuğ sunuyordu adını unuttum enteresan şeyleri gösteriyordu.

bir bölümünde Adamın birinin de belden aşağısı yoktu o adamda body building yapıyormuş güreştede iddalıyım diyordu ve oradaki sıska bir çocuk ona meydan okuyorduonu indiriyordu hemen:D

nick-scott-10.jpg

Bunu kaldırdığını sanmıyorum.Kaldırdıysa bile zar zor tek tekrar yapabilmiştir belki.Kaç kg sizce bu ağırlık.

Back
Yukarı