Telefon önerisi

merhaba arkadaşlar. telefon değiştirmeyi düşünüyorum. aklımda iphone 6 veya 6 plus var. bu telefon hakkındaki görüşleriniz veya telefon önerilerinizi bekliyorum

Alabileceğin en hızlı en stabil ve en kaliteli telefon iPhone 6. Prestijidr cabası.

daha ucuz yollu bi telefon alıp kalan parayla supplemente girerdim ben olsam ama sen bilirsin tabi:D
şaka bi yana emin değilim ama ekran farkı olabilir internette vardır ya muhakkak farkları

:D ailem supplementlara steroid mualemesi yapıyorlar 18den önce kullandırmayacaklar :D araştırdım biraz tek farkı boyutu sanırım iphone6 alırım herhalde çok büyük telefonlar rahatsız ediyor

Lg g3 tavsiye ederim ekran kalitesi en iyi olan telefon, 3 gb ram secenegi var.
Ses kalitesine ve tasarim guzelligine onem veriyorsan HTC telefonlarini tavsiye ederim eger kamerasi icin alacaksan sony nin telefonlarini tavsiye ederim.

Kulanım alanına göre değişir sony tasarım sarj kamera güzel
İphone stabil alt yapı
Samsung bozdu bence
Htc menu olayı hoş değil
Lg de güzel
Hepsi birbirine yakın telefon yanı sana kalmıs ama Iphone alırsan 6 al derim ama kameranın kasadan dışarı çıkmış olması sakıncalı düz zeminde çizilme olabilir ama kulananlardan bakıcaz

Kesinlikle lg g2, g3 o kadar bariz fark yok, bütün ağır grafik oyunlarinda denedim performans olarak fark yok. Ekran farki var bi tık önde, lazer odaklama kullandilar bide. Benim önerim lg g2 yok böle bi tel. :D

Tartismasiz lg g3, yaklasik bir ay oldu alali ve inanin ben cok sık telefon degistiririm, g3 emsalsiz su anda o kadar iyiki ben 2 tane aldim :)

Lg Smart World

5s var rahatım apple al sonradan romla uğraşma :)

Apple al ya. Hele Samsung asla alma hem kalitesiz hemde bir süre sonra 2 bin liraya aldığın telefon 1000'e düşecek. Sony desen şimdi en üst cihazını alacaksın 1 ay sonra yenisini çıkaracak. LG desen tuşlar arkada felan ama güzel. Apple en mantıklısı ve iyisi. Hatta 6 yerine 5s al bence. Hem görünüşü çok güzel ama ekran boyutu ideal hemde paran cebinde kalır.

Ben telefon için bi dünya para dökmeni tavsiye etmem. LG G2 bence tüm istekleri karşılayan bi telefon. Kullanan arkadaşlarda gayet memnun. Fazlasıyla da yeterli.
Ama iOS telefon kullanmak istiyorum diyorsan iPhone 6 alabilirsin. Plus olanının ekranı çok büyük şahsen ben beğenmiyorum.

Back
Yukarı