Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
5 yumurta
160 gram zeytinyağlı dolma
1 şeftali
350 gram taze fasulye
40 gram fıstık
400 gram lor
355 gram tavuk göğsü
iki veya üç kaşık zeytinyağı içiyorum yazmayı unutuyorum her gün kaşık yaklaşık 10 gram falan alıyor
lorun birazını bugün minci yapmaya çalıştım tereyağıyla yapamamış da olabilirim
LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
350 gram taze fasulye
5 yumurta
30 gram fıstık
100 gram falan keçi peyniri
180 gram içli köfte
iki elma
biraz kavun
yaklaşık 50 gram üzüm
bugünkü beslenme kötü tabi ama yapacak bir şey yok hazırlıksız yakalandım tarlada işler vardı daha bitmedi ama inşallah yarın düzgün olacak beslenme.
Okul zamanı için de yemek termosu aldım gelince deneyip inceleyip yazarım buraya. Bu termos işi aşırı rahatlattı beni. Kara kara düşünüyordum napsam diye iyi geceler
pazartesi günü son idman okul açıldıktan sonra ya perşembe ya da cuma başlarım bir daha bu dinlenme aralarında barlarda barfiks dips muscle up a çalışacağım ve interval koşularımı yapacağım.
330 gram patates yemeği +355 gram tavuk göğsü
120 gram kısır+400 gram lor peyniri
üzüm kavun
150-200 gram klasik peynir
6 tane falan ceviz
bugün ceviz çırptık o yüzden üzüm kavun biraz fazla kaçtı yani ve yoruldum baya bi. İdman salı gününe kaldı inşallah deadliftte max denemesi yapacağım ve inşallah başarılı olurum. Yarın sabah karnım şişik olmazsa ölçülerimi alacağım.
5 tam yumurta
1 şeftali
200 gram elma üstüne kahve ve tarçını suyla karıştırıp döktüm tatlı niyetine
600 gram tarhana çorbası
180 gram kısır
300 gram taze fasulye
400 gram lor
300 gram tavuk göğsü
bugün tatlı krizini atlattık elmalarla aile her şeyi silip süpürüyo revaniler tahinli ekmekler. Bayramda acısını çıkartcaz. Kısır da amma bereketliymiş. Yarın deadlift max denemesi inşallah aksilik çıkmaz.
bugün cheat yaptık. Bayramda da tatlımı yerim. Sonra yeniden başlarım diyete şu anda biraz saldım. Dün yani salı günü deadliftte 113.5 kg tek tekrar çıktı.
beslenme düzenimi okul dolayısıyla oturtamadım bir türlü. Okula yemek götürüyorum. Yemek termosu aldım tavsiye ederim. Yemek yapmayı da öğrenin başkalarına yük olmayın. Bayramda 5 günde 3 kilo almışım. Bir haftada 1.5 kilo verdim. 3 kilo almışım dediğim Bayramda yediğim şeyler o kadar fazla değildi ancak bunlar bende bağırsaklarıma problem oldu. Tuvaletimi bayramdan önceki gibi yapamıyorum. Probiyotik alıcam heralde. Komik bir konu fakat çok önemli. Hızlı inip çıkan kilonuzun sebebi olabilir. Tabi vücut su da tuttu. Su içmeyince. Hala daha suyu içemiyorum okulda. Otururken içesim gelmiyor arkadaş. Bakıcaz derdine. Bir sıkıntı olmazsa devam ediyorum günlüğüme.
Antrenmanımı da değiştirdim. Ağırsağlamın görevimiz ağırsağlam projesi adlı programı yapıyorum bir haftadır. İnşallah reklam olarak değerlendirilmez . 12 haftalık bir program strongliftin modifiyeli hali galiba pek bilgim yok.
Squatta max kg
72
bench press max kg
55
deadlift max kg
113.5
5x5 olarak başladığım kilolar.
sanırım ohpde ve bpde fazla kilo seçtim. Acısını çekeceğiz ya bunun.
sq 5x5 52.5 kg
bp 5x5 37 kg
deadlift 1x5 85 kg
ohp 5x5 25 kg
bentover row 5x5 35 kg
close grip bench 5x5 34.5 kg
lat pulldown 5x5 40 kg
dips ve barfikste fazla kilomdan dolayı (sırtım da güçsüz) 5x5 çıkaramıyorum. Barfikste 5 tekrar bile yapamıyorum (şu an barfiks rekorum 3)
evet bu çorba olarak ama 100 gramında 2 gram yağ 14 gram karbonhidrat 5 gram da protein var hepsini ondan almam hata ama vakit yok ders çalışmaya zaman kalmıyor