tantalos
Üye
Arkadaşlar her zaman yaptığım bir tarifi paylaşıyorum sizinle, sabah kahvaltısında zevkle balık yiyen birisi olarak zengin içerik ve protein için balık yenilmesini tavsiye ederim.
Yeterli derinlikteki tenceremize bir soğan ile iki orta boy patates dilimleyip üç diş sarımsak koyuyoruz..Balıklarımızın kuyruk bölümünü kesip,
kuyruk tarafı daha uzun olmak şartıyla yemeklik bir biçimde dilimliyoruz.Üzerine bir yeşil biber, iki kırmızı biber, iki domates doğrayıp
sebze çeşnili tuzlu baharatımızdan iki tatlı kaşığı serpiyoruz.İlk 15 dakika hiç su ilavesi katmıyoruz, domatesler kendi suyunu vermeye başlıyor
sonradan yarım su bardağı su ilavesi yapıp yemeğimizi yarım saat orta ateşte pişiriyoruz.Yemek piştikten sonra lokum gibi çıkan balığımızı afiyetle yiyoruz
Afiyet olsun.
Yeterli derinlikteki tenceremize bir soğan ile iki orta boy patates dilimleyip üç diş sarımsak koyuyoruz..Balıklarımızın kuyruk bölümünü kesip,
kuyruk tarafı daha uzun olmak şartıyla yemeklik bir biçimde dilimliyoruz.Üzerine bir yeşil biber, iki kırmızı biber, iki domates doğrayıp
sebze çeşnili tuzlu baharatımızdan iki tatlı kaşığı serpiyoruz.İlk 15 dakika hiç su ilavesi katmıyoruz, domatesler kendi suyunu vermeye başlıyor
sonradan yarım su bardağı su ilavesi yapıp yemeğimizi yarım saat orta ateşte pişiriyoruz.Yemek piştikten sonra lokum gibi çıkan balığımızı afiyetle yiyoruz

Afiyet olsun.