Tereyağ ama hangi marka ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan coder
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

coder

Üye
Arkadaşlar tereyağ kullanmak istiyorum ama hangisinden alacağımı bilemiyorum. Güven sorunu var bende tereyağ konusunda. Siz tereyağını nerden alıyorsunuz. ne önerirsiniz bana

Marka almamanı önerırım , çevrende böle kahvaltılık acık ambalajsız ürünler satan bi yer varsa ordan alabılırsn.

Ben arada netten alıyorum cok farklı tadı madı herşeyi harbi tereyağı , PosofOrganik
Benden tam puan yanı ,

köylülerden al
kaynat, köpüğünü temizle
kalanını kullan

köylülerden al diyorsunuz da bir bağlantım yok hiç köyümle. uzun yıllardır gitmiyorum zaten. güvenerek alabilceğim köy tereyağsı var mı İstanbul'da

zaten kendi köyünden al dediklerini sanmıyorum. köylülerin ürünlerini sattığı pazar yokmu. onu kastediyolar sanırım.

banada işyerine köy yumurtası getiren bi abla vardı ısrarla terayağı da sattı ama 10 numara tere yağı. kendisinin yaptığı yağ dondurma kutusu ile getirmişti.

marka lara hiç girme onlarda bir dünya katkı maddeleri katkı asitleri var.

Fatih Malta'dan güvenle alabilirsin.

bize koyden geliyor bazen evde kalmayınca yörsan marka alıyorum diğerlerni de denedim hoş deği yörsan en iyisi neredeyse aynı lezzette beraberine helal sertifikası var birde iyi tereyagı dolaptan cıkınca kısa sürede yumusar sert kalmaz

Back
Yukarı