Ters hareket sonucu, bilek ağrısı!

2 Hafta önce, bir abimize yardım ederken set sonu elinden ağırlığı alıyordum (ki bu ağırlık ile antrenman dahi yapmamışımdır) o aldığım sırada, sol bileğimde bir şeylerin ters gittiğini anladım. Büyük ihtimal de ağırlı alırken, ya bilek çok ters konumdaydı, yada çok fazla yük bindi.

Kesinlikle elime aldığım ufak bir ağırlık, ağrının şiddetini ve süresini arttırıyor.
Fakat kolda,el ve bileğim de güç kaybı ve uyuşma hissetmiyorum. Ayrıca çıtırtı seslerini de bileğimi oynatınca, oradan geldiğini hissediyorum.

Ağrıyan yer, mor renk ile gösterdiğim bölge.

Eklentiler

• kas_yapisi.jpg
    kas_yapisi.jpg
    49,6 KB · Görüntüleme: 779
Buna benzer sorun bendede vardı 1 hafta bekledim geçmedi bende sinirlendim normal biceps ağırlıklarıyla çalışmaya devam ettim bişey yokmuş gibi sorun kalmadı antrenman esnasında geçmişti ağrı.

Ben de bilek güreşinde incitmiştim söylediğin yeri,3-4 güne ağrı azalır,3 hafta kadar sonra geçer diye tahmin ediyorum.Benim 2 hafta oldu hala çok hafif bir ağrı oluyor çevirdiğim zaman.

aynı yerden banada bench presste terslık olmustu.nısan sonu gıbıydı. bır hafta ara verdım ama 1 1 bucuk ay sıkıntı yaptı antrenmanlarda. sana tavsıyem bılegını antrenman sırasında sıkıca sarman. sorun tamamen olmasada ortadan kalkıyor en azından antrenman yaparken.yanı daha rahat calısırsın.

Benim de aynı bölgedeki ağrı tam geçmedi.Uzun süre alacak gibi tam olarak geçmesi.Düz barla curl hareketinde çok sorun çıkartıyor özellikle,Z bar kullanıyorum.

Back
Yukarı