AnkTıp92
Üye
hepsi normal birtek testo düşük inanılır gibi degildi işte gariplik var bu işte yanlıs yapılma ihtimalide yok 2 ayrı labda yaptırdım 2side öyle cıktı hatta üst üste yaptırdım...
Ailede var mı böyle bi rahatsızlık ?
hepsi normal birtek testo düşük inanılır gibi degildi işte gariplik var bu işte yanlıs yapılma ihtimalide yok 2 ayrı labda yaptırdım 2side öyle cıktı hatta üst üste yaptırdım...
Ağır egzersizlere başlayıp kalori alımınızı birden %15 keserseniz vücudunuz açlık tehlikesi taşıdığını düşünerek testosteron üretimini kesecek ve yağ yakışını yavaşlatacaktır.
Bir siteden alıntıdır...
çok ilginç bi durum. testosteron düşüklüğü bende de var. biraz sana kendimden bahsedeyim. sürekli halsizlik uyku hali,çabuk yorulma. göbekte yağ birikmesi. testo en alt sınırda. sınırın altında değil ama tam sınırda. ne kadar ağırlık yapsamda düzenli beslensemde karın yağları erimiyo ki çok sıkı egzersiz ve diyet uyguladım. sebebini testo azlığına bağlıyorum. tsh alt sınırda ama sınırın altında değil.senin gibi kapsamlı bi taramaya girmeyi düşünüyorum. fsh , lh , gh vs.vs.. ama senin ilginç olan lh normal olduğu halde testo düşük olması. bu sanki testislerde sorun var gibi gösteriyo. lh testislere ulaşınca testo salgılanması gerekmez mi. hipofiz de sorun olsa lh salgılamaz diye düşünüyorum yani.hipofiz lh salgılıyo ama testis testo salgılamıyo. çok ilginç geliyo kulağa. hipofizde çökme falan bu da enteresan. tetkiklerinin sonuçlarını dört gözle bekliyorum.
coyote arkadaş dediğin gibi uygulamada bulunacağım. bunlar doğru bilgiler. ama bende sürekli devam eden bi şey bu. dolayısıyla sanki genetik faktör işin içinde gibi geliyo bana. sanki hepsini yapsamda düzelme olmayacak gibi me geliyo. ve arkadaşa da doktorun koyduğu teşhis biraz tuhaf olmuş. hipotalamus. buradan kaynaklanmasını da strese bağlamış stresi olmayan var mıdır bu zamnda özellikle istanbul da yaşıyorsa. imkansız. dediim gibi genetik faktörler ön planda gibi.bol yağlı az karbonhidratlı ve bol uykulu önem tabi ki iyi gelir. bunun üzerine çinko takviyesi ve ağırlık kaldırma da eklenirse daha da iyi olur. bekleyip görelim.