Aslan Aydemir
Üye
Selamlar.
İzninizle birkaç sorum olucaktı. Sağlam bi besin programım var et, tahıl ve sebzeler.
1-) Arkadaşlar bugün arkadaşım'a halter kaldırmayı sevdiğimi söylediğimde, "tabi ki sevilir o anda testesteron salgılanıyo vücutta" demişti
Bu doğru mu ? Doğruysa bu gelişimde, sakal gelişiminde, yüz gelişiminde etkili midir ?
2-) Kare çeneleri bilirsiniz
Sakız çiğneyerek yanak kaslarını çalıştırmak mümkünmüş, etkili bir gelişim gören var mı ? Günde yarım saat iyi olur diye yazıyo nette. Fakat tek sakız mı hep yeni yeni sakızlar mı ?
3-) 2. haftamı doldurdum. 1.78 boy 75 kilo var. Skinny fat vücut tipim. 7 aylık bir çalışma programı izleyeceğim, resim olarak ne çıkarabileceğimi örneklendirirseniz sevinirim
4-) Ayrıca 5x5 ile başladım (en uygunuymuş) bu alanda git gide ağırlık yükseltme var. Şuan bench presste 15 kg basıyorum, daha artıramıyorum şuan
3. hafta ve sonrasında artıramayacağım. Bir ara porsiyondan keserek kilo verdim haliyle kas yıkımı oldu, onuda tamamlıyorum. Büyük ağırlıkları 25-50 kg likler (şuan 5 ve 2.5 ile çalışıyorum) ne kadar zamanımı alır ? Biliyorum fazla kaldırmak değil mesela ama gücümü yetiştirmek istiyorum 
Çok teşekkürler
İzninizle birkaç sorum olucaktı. Sağlam bi besin programım var et, tahıl ve sebzeler.
1-) Arkadaşlar bugün arkadaşım'a halter kaldırmayı sevdiğimi söylediğimde, "tabi ki sevilir o anda testesteron salgılanıyo vücutta" demişti

2-) Kare çeneleri bilirsiniz

3-) 2. haftamı doldurdum. 1.78 boy 75 kilo var. Skinny fat vücut tipim. 7 aylık bir çalışma programı izleyeceğim, resim olarak ne çıkarabileceğimi örneklendirirseniz sevinirim

4-) Ayrıca 5x5 ile başladım (en uygunuymuş) bu alanda git gide ağırlık yükseltme var. Şuan bench presste 15 kg basıyorum, daha artıramıyorum şuan

Çok teşekkürler